Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na zlomeeek

grac3k

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 1528
Login: grac3k
Nick oskarżonego: @zlomeek.
Powód skargi: Wyłudzanie pieniędzy od graczy.
Data zdarzenia: 30.12
Dowody: https://imgur.com/a/mszCyRm
Opis sytuacji: Sytuacja jest taka gracz na ogłoszeniu wypisuję że posiada sposób na zarobek z ciekawości zapytałem co to za sposób i przelewam mu 500$ co było ceną tego co miałem otrzymać po czym gracz piszę że mam wyszukać kogoś komu takie coś napiszę i otrzymam za to pieniądze. Dowody znajdują się w załączonym linku;)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/mszCyRm

Chciałbym wyjaśnić, że to, co oferowałem, to sprawdzona metoda, która rzeczywiście przynosi zysk. Sprzedawanie takich informacji nie jest oszustwem, ponieważ każda osoba, która zapłaciła, robiła to świadomie w zamian za konkretne porady. Nie mam zamiaru wprowadzać nikogo w błąd ani oszukiwać. To po prostu sposób na wykorzystanie dostępnej wiedzy do osiągnięcia zysków, i moim zdaniem, nie jest to manipulacja ani wyłudzenie. Traktuje to jako uczciwą wymianę informacji, które mogą przynieść korzyści. Jeśli jednak administracja uzna, że moje działanie było niewłaściwe, jestem gotów zwrocic środki, by rozwiązać tę sprawę w sposób satysfakcjonujący dla obu stron. milej nocy 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.