Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Luzny_Cls

mew.smith

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 68292
Login: MlodySzalas
Nick oskarżonego: Luzny_Cls
Powód skargi: Celowy VDM gracza w trakcie pościgu, celowy taran na mechu i brak zapłaty, oraz bk na czacie ogólnym
Data zdarzenia: 29.12.2024r. około 00:50
Dowody: https://imgur.com/a/QxBUkub
Opis sytuacji: Gracz Kinok miał pościg kiedy przemieszczając się pieszo dostał vdm od członka frakcji SAPD który nie był w tym momencie na duty oraz był prywatnym pojazdem. W momencie kiedy spotkałem gracza na mechaniku postanowiłem że wyślę do niego znak zapytania ale z tego co zauważyć mozna na nagraniu ego mu nie pozwoliło i musiał mnie staranować oraz nawyzywać od "dzieciaków"
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.png.63e0cd65614f3d1b473f52839519de03.png 

image.png

Hej, co do sytuacji z celowym VDM który mi zarzucasz, Owszem był on celowy do czego się przyznaję, Lecz nie sądzie aby nazywać to VDM ponieważ była to droga publiczna a raczej ulica. sytuacja spowodowana tym że wcześniej jadąc spokojnie w stronę urzędu SF zostałem Przeturbowany przez gracza kinok, za co pomogłem policjantom szybciej go złapać. Następnie manipulujesz materiałem który podesłałeś ponieważ, uciąłeś go w momencie w którym był by on dla ciebie najbardziej korzystny co zdementuję Klipem który podsyłam: https://imgur.com/a/OjWMO2G

Napomknę iż ścigany nie miał o nic problemu do mnie, lecz ty najwyraźniej jakiś posiadasz w stosunku do mojej osoby. Wypisywałeś mi na /pm że dostane prawko w ciągu minuty czego się nie doczekałem. W dodatku w mojej Opinii nie zastosowałeś się do regulaminu skarg na graczy ponieważ powinieneś mnie poinformować o skardze czego nie zrobiłeś albo celowo albo nieudolnie, lecz żadnej informacji nie dostałem na co podsyłam dowody: image.png.f0a5899e8f617f35049eef1d4cf3a952.png

Spoiler

1333268255_Zrzutekranu2024-12-29165705.png.384c1441d70ae94e13a4dcea0dc46f97.pngimage.thumb.png.9ced4f9d772b27ab811b66e2856037a3.png

Na discordzie tak samo nie ma żadnej wiadomości od ciebie:

Spoiler

image.thumb.png.3c76127084ea693ec0a7dfc61a777f12.pngimage.thumb.png.3e1b1c726a276e7d0848976ca504d6ec.png

Tyle ode mnie.

No to Panowie, wina w tym wypadku jest obopólna. Co do vdm'u - nie widzę tutaj winy oskarżonego, a osoby biegnącej po środku drogi. Jedyne, do czego można się doczepić, to do wysłanych słów przez oskarżonego - tak więc upominam, abyś darował sobie zbędne prowokacje.

Wydaje mi się, że żaden z Was nie chciałby wyłapać prawka, więc na tym skargę możemy zamknąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.