Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MaczetaKrakowska

Baleron

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 9629
Login: Niko990
Nick oskarżonego: @MaczetaKrakowska
Powód skargi:  Złamanie regulaminu serwera podpunktu 5.2 
Data zdarzenia: Dzisiaj
Dowody: 

Opis sytuacji: No wziąłem paczkę ze strefy DM (narkotyki) wartą 750$ podczas hh ponad 1000$, biegłem do mojego sandkinga 2945id aby ją przechować. Na drodze napotkałem murek przez ktory moglem przejsc jedynie bez trzymania paczki w rękach. Po opuszczeniu przedmiotu ni z gruchy ni z pietruchy czmychnal mi ją @MaczetaKrakowska i nie chciał jej oddać po uprzedniej prośbie. Uciekł z nią i włożył do swojego auta.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.309ece9b2027f5aa4cbdead26405d827.png

1 godzinę temu, El*Bandito napisał:

Istnieje też prawdopodobieństwo że oddał ci za chwilę tą paczkę i pojechałeś sprzedać 🧐

Istnieje prawdopodobieństwo że nie jesteś osobą upoważnioną do wypowiadania się w skardze więc proszę swoje jasnowidztwo zostaw dla siebie 😉

Ps. A jeżeli faktycznie tak było, to niech oskarżony przedstawi nagranie lub inny dowód potwierdzający powyższą hipotezę. Pozdrawiam 

Baleronie jestem bardzo zaskoczony twoją skargą na mój temat ponieważ paczka z DM jest kompletnie za darmo i respi się co godzinkę na dm więc tam naprawdę ona nie jest przypisana jako czyjeś mienie tak jak np naprawka, akumulator lub karnisterek paliwa za które się płaci i to jest już czyjeś mienie więc tak naprawdę ta skarga nie ma sensu ponieważ paczka jest absolutnie za darmo i którą opuściłeś także poczekajmy na werdykt administracji .

Pozdrawiam!

Teraz, MaczetaKrakowska napisał:

Baleronie jestem bardzo zaskoczony twoją skargą na mój temat ponieważ paczka z DM jest kompletnie za darmo i respi się co godzinkę na dm więc tam naprawdę ona nie jest przypisana jako czyjeś mienie tak jak np naprawka, akumulator lub karnisterek paliwa za które się płaci i to jest już czyjeś mienie więc tak naprawdę ta skarga nie ma sensu ponieważ paczka jest absolutnie za darmo i którą opuściłeś także poczekajmy na werdykt administracji .

Pozdrawiam!

Dokładnie masz rację, paczki są darmowe, ale nie bezwartościowe. Proszę, zapoznaj się dokładnie z regulaminem serwera oraz przytoczonym przeze mnie punktem, a następnie wyciągnij wnioski.

Zakazuje się przejmowania mienia gracza,2 który odstawił je, będąc przy nim obecny.
2 Mieniem określa się przedmioty takie jak paczka, kanister (i im podobne), będące w posiadaniu gracza (tj. zakupiony lub pozyskany podczas aktywności rozgrywkowej) na okres ich istnienia.

Gracz zostaję zbanowany na 1 dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.