Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

ciągle problemy z wejsciem na serwer

Pietruh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Moj problem polega na tym, ze mimo przeinstalowywania mta na  najnowszą wersje  na 3 róznych urządzeniach (doslownie wszystko odinstalowywalem, nawet recznie kazdy plik usunalem,  ktory zostal na dysku, po czym nową wersje instalowalem - wciąż wyskakuje mi ten sam komunikat.

dodam, ze zauwazylem iz ten problem wystepuje zazwyczaj  podczas aktualizacji na serwerze - zwykle pomagalo instalowanie nowej wersji mta ze strony. Mimo stosowania sie  do zalecen  i pobierania najnowszej wersji mta wciaz wystepuje ten komunikat, nawet gdy mam wszystko zaktualizowane. (gdy klikniemy "yes" to nam pojawi sie informacja ze aktualizacja nie jest dostepna obecnie i ze na strone z mta trzeba wejsc  i zapewne   pobrac trzeba najnowsza wersje i tak tez zrobilem wielokrotnie dla jasnosci. ) 

ps mam pytanie, czy jak nie uda sie naprawic tego bledu to zostaną mi zwrocone nagrody dzienne, gdy je strace przez to? bo w tej sytuacji to chyba nie jest moja wina , testowalem na 3 roznych komputerach i tych starszych z windowsem 7 i tych nowszych z 10. pobieralem kazda wersje mta i wciaz ten sam problem, raczej nie mam na to wiekszego wplywu i juz tak zostanie, chyba ze jakis technik na serwer wejdzie i posprawdza wszystkie rzeczy zwiazane z serwerem, bo problem ten wystepuje wlasnie na tym serwerze, testowalem gdzie indziej i wszystko gra. 

zauwazylem ze nie tylko Ja mam ten problem, nawet pare tematów jest w identycznej sprawie . 

edycja: juz wszystko dziala i w sumie temat do zamkniecia,  ale mimo wszystko fajnie by bylo gdybym dowiedzial sie bardziej szczególowo co moglo byc przyczyną. Bo to ze aktualizacja na serwerze byla to wiem, ale czemu wymagane bylo  aktualizowanie najnowszej wersji mta skoro zadnej aktualizacji juz nowszej nie ma nawet na stronie mta ? wczoraj o 17 zainstalowalem znowu tą samą wersje mta co posiadalem pare godzin wczesniej gdy wystepowal blad, tylko z tą roznicą , ze nagle wszystko zadzialalo, oczywiscie domyslam sie , ze jakis technik sprawe naprawil czy cos takiego, ale jak mozna to dobrze by bylo podac szczegoly jak to sie zrobil taki blad i jak zostal naprawiony.

problem  mtaa.pngdrrwrerddt4tt.png.94a014785c9d7606e6c01c34004c0b36.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.