Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na <MaKaRoNi>

malysz

Rekomendowane odpowiedzi

mordo ale ja ci zapłąciłem  to w czym widzisz problem, a po drugie twój koleżka też zaczął włazić mi na auto i zaczął się jeszcze kozaczyć więc w czym widzisz problem chłopie?

po za tym grasz na takich serwerach i się jeszcze poczuwasz jak byś był kimś i po za tym, też na nagraniu jest urywek, że przeklinasz ale oczywiście bez dzwięku nagrywaleś 

pozdrawiam 🙂

a po za tym, gdzie jest poinformowanie o skardzie? to jest obowiązkowe jak chcesz mnie oskarzyć o coś, radzę się zapoznać z regulaminem 😉

5 minut temu, MaKaRoNi napisał:

mordo ale ja ci zapłąciłem  to w czym widzisz problem, a po drugie twój koleżka też zaczął włazić mi na auto i zaczął się jeszcze kozaczyć więc w czym widzisz problem chłopie?

po za tym masz z 9 lat max a grasz na takich serwerach i się jeszcze poczuwasz jak byś był kimś i po za tym, też na nagraniu jest urywek, że przeklinasz pozdrawiam 🙂

a po za tym, gdzie jest poinformowanie o skardzie? to jest obowiązkowe jak chcesz mnie oskarzyć o coś, radzę się zapoznać z regulaminem 😉

Nie jestem twoim kolega zeby mówić do mnie mordo Ty chyba jesteś nie normalny chłopie kto ma 9 lat hahahah, zobacz kto pisze skargę czekam na rospatrzenie przez administrację koniec z tobą tematu.

dobrze kolego, a gdzie poinformowanie o skardze, gdzie znajomość regulaminu????

a po 2 mordo sam potem zacząłeś mnie wyzywać i nie chciałeś zejść z mojej fury, także powodzenia z rozpatrzeniem 

a po 3 twojemu koledze zapłaciłem 100$ nawet administracja może to w logach sprawdzić 

1 minutę temu, MaKaRoNi napisał:

dobrze kolego, a gdzie poinformowanie o skardze, gdzie znajomość regulaminu????

a po 2 mordo sam potem zacząłeś mnie wyzywać i nie chciałeś zejśc z mojej fury, także powodzenia z rozpatrzeniem 

Napisałem Ci nie jesteś moim kolegą 

To czekamy...

Rozumiem jeszcze pierwszą sytuację, w której doszło do niecelowej stłuczki - zapłaciłbyś za wyrządzone szkody i byłoby okej. Drugi taran był już celowy i za niego zostaniesz ukarany. Do tego dokładamy karę na voice-chat za brak kultury. Co do malysza, to widzę że za swoje słowa został już ukarany przez innego administratora. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.