Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na SAMC

zabijakaNs

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa wiadomości: Skarga na frakcję SAMC

Treść wiadomości:  skarga anonimowa

Login: zabijakaNs

Nick: zabijakaNs

Data zdarzenia: 23.12.24 około godziny 21 moze wczesniej 

Opis sytuacji: O tuż zarabialiśmy na kurierze pitos bo było hh frakcja samc safd postanowiło to nam utrudnić i zamkneli most z bb do fc który oprocz autostrady ls/lv jest jedyna drogą na fc bo most obok jest zamkniety z powodu remontu sam osobiście mi to nie przeszkadza lecz takie akcje powinny być przenoszone ze wzgledu na event i to że kurierzy bedą musieli jeździć dłuższą drogą przez co utrudni to prace i mniej zarobią jeszcze zachowania pana teez czy jak mu tam jest duzo do myślenia wszedłem na teren rp tylko po to by zrobić ss oczywiscie zanim wszedłem mówiłem ze tylko zrobie ss i wybiegam ale pan teez postanowił mi dać kicka .

Jak dla mnie powinno być wprowadzone coś takiego że zakaz zamykania głownych dróg na czas eventu ewentualnie powinny takie akcje być przenoszone w inne miejsce bo szczerze smieszy mnie to zę jak ja chciałem akcje rp zrobić to nie bylo chetnych ale jak jest jakiś event to nagle i jest rp jeszcze w takich miejscach gdzie nie powinno ich tam być dodam że podobna skarga była już jak zamkneli most przy wyjeździe z kuriera . 

Świadkowie:---

Dowody:

mta-screen_2024-12-23_19-32-02.png

mta-screen_2024-12-23_19-32-40.png

Witam, zablokowanie jedynego mostu łączącego te dwie części mapy jest poważną sprawą, która nie powinna mieć miejsca podczas HappyHours. Skarga bezpośrednio dotyka więcej frakcji niż tylko SAMD. dlatego też zostaje rozszerzona na wszystkie przebywające tam frakcje. Jako że to pierwsza tego typu sytuacja (która w tak znaczący sposób ograniczała poruszanie się), jedyne co mogę zrobić to upomnieć obecnych tu członków frakcji aby więcej nie dopuścili do tego typu sytuacji. Dodatkowo dla frakcji zostanie określone działanie na akcjach RP w identycznych lub podobnych sytuacjach. Skargę uważam za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.