Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza bartoooo

Jamnik

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3113
Login: Jamnik
Nick oskarżonego: Bartoooo
Powód skargi: celowy vdm zabił mnie gdy oddawałem paczke najezdzajac mnie, nie zjechał ze mnie zabił mnie celowe utrudnianie gry.
Data zdarzenia:  26.12.2024 około godziny 00:28 chwile temu.
Dowody: ssa posyłam. na ssie widac gdy jestem pod kurierem,   potrącony samochodem gracza Bartoooo i mam juz 0zycia (ss zrobiony chwile przed tp na spawna zabił mnie)
Opis sytuacji:  więc tak, pracujac oddajac paczki gracz Bartoooo celowo na mnie najechał, pracując na pracy kurierze (ja rowniez bylem w trakcie oddawania paczki) gracz mnie najechał oraz nie chciał odjechac pomimo moich prosb na vc zeby odjechał bo mnie zabije - zabił mnie nie chciał odjechac - celowe utrudnianie gry. prosze o surowe ukaranie gracza, z zimna krwią mnie zabil.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: na forum. image.thumb.png.b3cfdb1a8acd204b3f158b1f1a820f63.png

image.thumb.png.bf2f2edf87727d814f656c6d2ac7561c.png

9 godzin temu, Bartoooo napisał:

Chciałbym przeprosic, nie słyszałem cię, chciałem cie przeprosic jak zobaczyłem ze cie nie ma, jeszcze raz bardzo przepraszam, moja wina...

i to nie było celowo tylko niechcacy

W ramach rekompensaty, proszę o przelanie 500$ dla poszkodowanego - przelew wykonaj bezpośrednio do gracza, bądź przez bank Los Santos na UID 3113 - masz na to 24 godziny. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.