Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza potfur

Czamek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10303
Login: Czamek
Nick oskarżonego: potfur (wtedy kraha)
Powód skargi:  Brak spłaty pożyczki
Data zdarzenia:  30.12.2023 godzina 12;40
Dowody:  logi ( jak trzeba mam nagranie mogę podesłać na discordzie)
Opis sytuacji: Wymieniliśmy się autami i miał mi dopłacić w ciągu miesiąca 30k, jako iż w tamtym okresie mniej grałem na serwerze i praktycznie nie grałem to nie sprawdzałem czy przelał gotówkę, co jakiś czas pisałem na dc to odpisywał że zapomniał i że wyśle, jak się okazuje po ponownym powrocie do serwera kolega jeszcze nie zdążył mi przelać tej kwoty. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.thumb.png.de20fff7fb1d1da78c8dfd27228eef4c.png

witam tak przyznaje się wymieniliśmy się pojazdami miałem dopłacić, kompletnie zapomniałem o całej tej sytuacji z racji iż nie gram i rzadko kiedy wchodzę na forum, aktualnie nie mam możliwości przelania gotówki czamkowi, ponieważ na obecną chwile nie mam komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.