Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Fran3k - oskarżony przez BossKuba

BossKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Fran3k
Data zdarzenia:  23.12.2024
Opis zdarzenia:  Zaparkowałem normlanie na grzybiarzu, po 4 minutach zwinął mi auto a w powodzie napisał że pojazd porzucony. Po pierwsze auto było normalnie na parkingu więc nie wiem skąd ten powód a po drugie nawet jeśli to stało poniżej 5 minut.
Dowody: 

image.png

image.png.6e937e02c3c6bfc6842a06e990a0e3d2.png

Uszanowanie, Inspektor Fran3k S.A. Road Assistace.

Odnosząc się do skragi napisanej przez użytkownika @BossKuba mogę jedynie przedstawić swoją stronę zdarzenia.

Podczas pełnienia służby otrzymałem zgłoszenie od pewnego gracza iż przy pracy grzybiarza stoi parę pojazdów nieprawidłowo zaparkowanych. Natychmiastowo udałem się na zgłoszenie aby zweryfikować jakie pojazdy mogą zostać odholowane według zgłoszenia. Po wstępnem analizie zostały wytyczone 2 pojazdy na parking policyjny, jednym z nich był pojazd Stallion własności BossKuba. Po dokładnym sprawdzeniu terenu pojazy kolejno zostały skierowane do odholowania na parking policyjny.

Wracając do sprawy odholowania pojazdu Stallion, owy pojazd został odholowany zgodnie z Taryfikatorem frakcji San Andreas Road Assistace oraz wytycznymi dostępnymi w Centrum Zarządzania Frakcjami, w którym każdy z użytkowników ma możliwość sprawdzenia gdzie i jak można parkować przy pracach dorywczych gdy nie ma wyznaczonych lini oraz w innych miejscach.

mta-screen_2024-12-23_19-46-44.thumb.png.8ced142cfa3828b00e575aaf776e2c5a.png

Na wyżej załączonym zdjęciu widać aktualną pozycję pojazdu gdzie znajdował się podczas interwencji.

Natomiast na niżej załączonym zdjęciu widzimy obszar na którym pojazdy powinny być zaparkowane.

lhukEUP.png

Niestety ze względu na niewiedzę użytkwnika zaparkował on najbliżej jak się da aby mieć blisko do miejsca pracy, nie zważając n ato iż obowiązuje na pracy grzybiarza wyznaczona strefa parkingowa.

Z mojej strony to wszystko. Cała sytuacja została opisana oraz udokumentowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.