Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wujaszek.

sosa

Rekomendowane odpowiedzi

Login: sosa
Nick oskarżonego: Wujaszek.
Powód skargi: Zabranie prawa jazdy bez dowodów.
Data zdarzenia: 22.12.2024
Dowody:  poniżej.
Opis sytuacji: Witam, grałem sobie dziś na serwerze i jeździłem moim BF-400, jeździłem normalnie, później skończyłem grę i zalogowałem sie ponownie po około 4 godzinach. Patrząc pod F5 zobaczyłem że mam zabrane prawo jazdy, napisałem do supportera który mi je zabrał i dostałem informacje że TARANOWAŁEM gracza i z pamięci supportera wynika że poruszałem się pojazdem osobowym którego nie posiadam oraz do żadnego nie mam kluczy. Piszę skarge ponieważ supporter nie chce zdjąć mi kary którą nadał nie słusznie prawdopodobnie za pomocą swojego kolegi w dodatku napisal ze nie musi miec dowodow na nadawanie kary. mta-screen_2024-12-22_19-13-54.thumb.png.a5e88286e978c2e92743000702a7a81d.pngmta-screen_2024-12-22_19-13-54.thumb.png.a5e88286e978c2e92743000702a7a81d.pngmta-screen_2024-12-22_19-12-34.thumb.png.b7206d9a39a35db4e5567281e4aa0da1.png

mta-screen_2024-12-22_19-14-07.png

Witaj

Nie jestem w stanie ci przytoczyć dokładnego obrysu sytuacji za co zostałeś ukarany, lecz na pewno pamiętam, że chciałem dać ci warna o to abyś zapłacił za szkody, aczkolwiek system mnie zablokował bo nie byłeś już online, więc dostałeś karę.

Od zdjęcia kary nie jest /pm, oraz skarga tylko dział apelacji https://projectrpg.pl/forum/38-apelacje-od-kar/

Nie rozumiem co masz na myśli pisząc; "prawdopodobnie za pomocą swojego kolegi"

I jak już ci mówiłem, nie musimy dokumentować całej swojej rozgrywki oraz sytuacji, za które dostajesz karę.

Serdecznie pozdrawiam, oraz życzę Wesołych Świąt
Wujaszek.

Ale mnie nie obchodzi czy kara zostanie zdjęta, obchodzi mnie to że została nadana niesłusznie, nie dostałeś żadnych dowodów na to że kogoś taranowałem, mówisz że mnie specowales i prowadzilem pojazd osobowy ale ja NIE MAM DOSTĘPU do takiego pojazdu więc jest to nie możliwe. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.