Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Supporta Kjer0

axzyy.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: axzyy.
Nick oskarżonego: @Kjer0
Powód skargi: Faworyzowanie graczy.
Data zdarzenia: 21.12 okolo 23:20
Dowody: 
Opis sytuacji: Więc tak, dostałem od gracza Karę na Licencje ABC, ponieważ zgłosił mnie inny gracz co jest oczywistą rzeczą napisałem do Kjer0 skąd ta kara on natomiast podał mi powód, więc chciałem również zgłosić owego gracza za prowokacje kiedy Kjer0 odpowiedział mi na to tym, co jest zawarte na dowodach. Gracze ewidentnie muszą się znać nie widzi mi się bym pisał do gracza ze nie musi zgłaszać gracza za to, że ten uprzykrzył mu rozgrywkę lub w jakiś sposób go uraził. Po chwili napisał żebym dał mu chwilę i dał graczowi Prawko za Taran i napisał do mnie czy już mi lepiej. Tutaj nie chodziło o to komu będzie lepiej, a komu nie tu chodzi o sam fakt, że chciałem zgłosić gracza do Supporta który jest od tego, by przyjmować takie wiadomości i wymierzać sprawiedliwość bez jakichkolwiek faworyzacji. Nie podoba mi się to, że nie mogę zgłosić gracza za to czym zawinił. Czekam na wypowiedź kogoś z góry.

IMG_2708.jpg

IMG_2709.jpg

IMG_2710.jpg

Witaj.

Nie wiem skąd teoria o mojej znajomości z tym graczem. Nic mnie z nim nie łączy, kompletnie go nie znam. Nie wiem po co miałbym ukrywać moją znajomość z kimś na serwerze.

Obaj dostaliście kary. Dlaczego on później? Ponieważ skupiłem się na tobie, ponieważ zgłoszenie było na ciebie, gdy dałeś mi informację o taranie z jego strony, zweryfikowałem ponownie dowód na twój taran i uznałem, że masz rację. Z racji korespondowania z tobą, było to troszkę przedłużone. Pisałem "zaufaj", bo nie chciałem ci dawać przedwcześnie informacji o planowanym nadaniu kary. Po nadaniu, zapytałem "juz?". Nie użyłem słowa "lepiej". Dlaczego napisałem, że nie musisz zgłaszać? Ponieważ aktualnie się tym zajmowałem i pisałem ci takie wiadomości jak "ale nie musisz zaufaj", "tylko zamiast dzialac to ci odpisuje". Dlaczego tak pisałem, opisałem powyżej.

Co do nie zareagowania na prowokację z jego strony, po prostu stwierdziłem, że nie ma za co karać. Natomiast powód by ciebie ukarać już znalazłem. Zareagowałem na zgłoszenie.

Podsumowując... Nie zauważyłem na klipie taranu przez gracza zgłaszającego, po poinformowaniu zareagowałem na niego. Wszystkie zgłoszenia (report, wiadomości prywatne) zostały sprawdzone przeze mnie. Nie interesują mnie wasze konflikty (bo z tego co się dowiedziałem to jakiś istnieje). Interesuje mnie tylko i wyłącznie łamanie regulaminu serwera.

Pozdrawiam i wesołych świąt!

Ciekawe skąd dowiedziałeś się że roi się między nami konflikt, nie mogłeś stwierdzić, że nie ma za co karać ponieważ nie przeanalizowałeś zapewne wszystkich naszych wiadomości które były pisane z 5h wstecz jeżeli chcę coś zgłosić to powinieneś przyjąć mój dowód, a dopiero potem oceniać i stwierdzać czy jest za co czy nie ma. 

17 minut temu, Kjer0 napisał:

Witaj.

Nie wiem skąd teoria o mojej znajomości z tym graczem. Nic mnie z nim nie łączy, kompletnie go nie znam. Nie wiem po co miałbym ukrywać moją znajomość z kimś na serwerze.

Obaj dostaliście kary. Dlaczego on później? Ponieważ skupiłem się na tobie, ponieważ zgłoszenie było na ciebie, gdy dałeś mi informację o taranie z jego strony, zweryfikowałem ponownie dowód na twój taran i uznałem, że masz rację. Z racji korespondowania z tobą, było to troszkę przedłużone. Pisałem "zaufaj", bo nie chciałem ci dawać przedwcześnie informacji o planowanym nadaniu kary. Po nadaniu, zapytałem "juz?". Nie użyłem słowa "lepiej". Dlaczego napisałem, że nie musisz zgłaszać? Ponieważ aktualnie się tym zajmowałem i pisałem ci takie wiadomości jak "ale nie musisz zaufaj", "tylko zamiast dzialac to ci odpisuje". Dlaczego tak pisałem, opisałem powyżej.

Co do nie zareagowania na prowokację z jego strony, po prostu stwierdziłem, że nie ma za co karać. Natomiast powód by ciebie ukarać już znalazłem. Zareagowałem na zgłoszenie.

Podsumowując... Nie zauważyłem na klipie taranu przez gracza zgłaszającego, po poinformowaniu zareagowałem na niego. Wszystkie zgłoszenia (report, wiadomości prywatne) zostały sprawdzone przeze mnie. Nie interesują mnie wasze konflikty (bo z tego co się dowiedziałem to jakiś istnieje). Interesuje mnie tylko i wyłącznie łamanie regulaminu serwera.

Pozdrawiam i wesołych świąt!

Co do łamania regulaminu serwera działanie w moją stronę mające na celu wyrzucić mnie z organizacji za to, że gracz stracił na wymianie wydaje mi się że nie jest odpowiednia, dokładając do tego oczywiście prowokacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.