Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bolesny

Derby.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: lysyooo
Nick oskarżonego: @Bolesny
Powód skargi: nadużywanie permisji, mute za rzekome używanie bindów
Data zdarzenia: 19.12.2024 21 25
Dowody: moge cos powiedziec, chciałem to wyjasnic i powiedziec mu cos ale Bolesny udał ze nie widzi tej wiadomosci
Opis sytuacji: rozmawiałem z innymi ludźmi na serwerze po czym dostaje mute, bo niby mówilem "to samo od 10 minut w tej samej tonacji" jak to powiedział Bolesny. 

Specowałem ciebie i twojego kolegę parę minut i puszczaliście oboje bindy. Moim celem nie było karanie was za vc, a za co innego ponieważ był raport, dlatego czekałem chwile i ukarałem dopiero jak zaczęliście puszczać bindy na spawanie sf.

Na pw ci wyjaśniłem, że ciągle puszczałeś tego samego binda(albo podobnego) i dlatego dostałeś vmute, a chwile później twój kolega. Nie wiem co tu jeszcze chciałeś wyjaśnić. Robisz to celowo, a na koniec udajesz, że nie wiesz o co chodzi.

Ale czemu nie chcesz żebym ci udowodnił że to nie były bindy, boisz się że stracisz rację czy o co ci chodzi bo nie rozumiem.
Jeśli aż tak jesteś przekonany, że to były bindy to w takim razie czekam na dowód, niech każdy zobaczy jaki zakłamany i niesprawiedliwy jesteś w stosunku do zwykłego gracza.

Jeżeli ktoś czegoś nie rozumie, to tylko ty. Więc wytłumaczę po kolei. Specowałem was parę minut i puszczaliście na przemian bind z jednym głosem. Raz kolega, a raz ty. Kolega jeszcze inne puszczał, ale mniejsza.

Gdybyś rozmawiał na temat i miałbym jakieś wątpliwości, to bym powiedział, żebyś coś powiedział. W tej sytuacji nie miałem wątpliwości. Mam nadzieje, że już zrozumiałeś całą sytuacje, a jak nie to przeczytaj wszystko co napisałem jeszcze raz ze zrozumieniem.

Załóżmy, że to był twój głos nagrany, to nie zmienia faktu, że zakazane jest puszczanie bindów: "Tym samym zabrania się przesyłania za pomocą ww. czatu plików dźwiękowych, muzyki i tym podobnych."

Nie rozumiem o co ci chodzi, nie puszczałem żadnych bindów.
Wystarczyłoby żebyśmy poszli na kanał na discordzie i przy świadkach bym coś powiedział, sytuacja potrwałaby maksymalnie 10 minut, a skargi by nie było.
Ale ubzdurałeś sobie, że to były bindy i pewnie myślisz, że masz rację i każdy będzie wierzył tobie, a nie mi bo przecież jesteś Moderatorem - "Osiągnięcie życiowe dla avg gracza mta"

Mamy tutaj słowo przeciwko słowu, nie jestem w stanie zweryfikować sytuacji, jeżeli żadna ze stron nie ma nagrania z tamtego wydarzenia.

Z punktu widzenia administracji, jeżeli moderator stwierdził na miejscu, że używasz tzw. bindów, a oceny dokonał na podstawie obserwacji, która trwała parę minut, to jestem w stanie uwierzyć, że ocena była prawidłowa. Patrząc zresztą na Twoją listę ostatnich kar typu wyciszenie głosowe wydaje mi się bardzo prawdopodobne, że jednak puszczałeś bindy.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.