Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Fran3k - oskarżony przez Bondrewd

Bondrewd

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Fran3k
Data zdarzenia: 17.12.2024, 20:40
Opis zdarzenia: Zamówiłem usługę przeglądu technicznego. Podczas oczekiwania na podjęcie wezwania, czekałem przy bramie głównej bazy (z niewiedzy podjechałem ze złej strony). Auto miałem w pełni naprawione, bez żadnych widocznych uszkodzeń. Widzieli mnie tam zabson i Toya. Zabson pouczył mnie o istnieniu drugiego wjazdu, ale w tym momencie przyjechał Fran3k z Winstonem i wpuścili mnie przez główną bramę. Obaj w tym momencie widzieli, że moje auto jest w pełni sprawne wizualnie. Niestety, w trakcie przejeżdżania przez drugi szlaban, uszkodziłem jedną lampę (prawy przód) i przedni zderzak. Przed rozpoczęciem badania zapytałem, czy zaliczą z tą lampą czy naprawić się przed rozpoczęciem badania. Obaj udzielili wymijającej odpowiedzi "ZALEŻY OD POJAZDU". Zgodziłem się na takie badanie, gdyż moje auto było do niego przygotowane. Nie licząc uszkodzeń powstałych w trakcie wjazdu przez bramę (rozbita prawa przednia lampa oraz przedni zderzak), auto było w 100% naprawione, wymieniłem nawet wszystkie opony na 100% nowe. Uszkodzenia, które powstały przez zahaczenie szlabanu były powierzchowne, a koszt naprawy uszkodzeń wyniósł zaledwie $19,48. Biorąc pod uwagę fakt, że obaj wiedzieli (bo widzieli), że przyjechałem w pełni sprawnym pojazdem i że uszkodzenia powstały przez przypadek i moją nieuwagę, w mojej ocenie powinni pozwolić mi naprawić auto i wrócić po minucie. Minuta czekania nie zaszkodziła by im. Zamiast tego Fran3k (a na siłę nawet i Winston, bo udzielił takiej samej odpowiedzi na moje pytanie) wprowadził mnie w błąd i naciągnął na to badanie wiedząc z góry, że zakończy je negatywnie. Wnoszę, aby osoba rozpatrująca skargę wyciągnęła konsekwencje wobec nieuczciwego pracownika. Jest to bardzo wredna, jak nie chamska praktyka wyzysku i naciągania nowych graczy. Proszę o oddanie 1000$ abym podszedł raz jeszcze do tego badania, ale tym razem niech zrobi to ktoś normalny, niepazerny na kasę. 
Dowody: Screen konsoli z przebiegiem rozmowy 

Co mam powiedzieć co prawda daliśmy ci możliwośc podjęcia próby zrobienia przegladu w obecnym stanie pojazdu jaki był gdyż są przypadki w których mając uszkodzony pojazd owy pojazd mial pozytywny wynik przegladu . Podczas zamykania bramy powiadomiłem cię na VoiceChat że wrazie co możesz się naprawić a ja zaczekam bo jest mało zgłoszen. Natomiast koszty jakie zostały pobrane za przegląd bierze system a nie pracownik który podejmuje się pracy przy pojeździe. Sam podjołeś się przeglądu nie poinformowałeś mnie na przed rozpoczęciem ze wolisz się naprawić i przyjechać później pisałeś to tylko po nieudanym przegladzie. Nie mam obowiązku brać kazdego gracza dosłownie za reke i kierowac go aby odpowiadal za siebie. 

Tutaj niestety winna leży po obu stronach. Ze strony gracza przyczyną był rozwalony pojazd a od strony pracownika niedokładne sprecyzowanie informacji w jaki sposób pojazd ma być przygotowany do przeglądu. @Fran3k następnym razem gdy ponownie zobaczysz gracza który przed przeglądem posiada rozwalone auto to proszę być przekierował go do odpowiedniego tematu w dziale SKP : https://projectrpg.pl/topic/55302-stacja-kontroli-pojazdów-najważniejsze-informacje/

Pracownik otrzymuje upomnienie, jednocześnie skargę przyjmuję i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.