Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheStreetWear oskarżony przez WhTq

WhTq

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: TheStreetWear
Data zdarzenia: 16.12 - Godzina ~14
Opis zdarzenia: Zostałem zbanowany przez błąd serwera https://projectrpg.pl/topic/122008-ban-serial/. Pisałem w tej sprawie z moderatorem Mizshift i informowałem go, że mam opłacony pojazd do godziny ok. 14:30 i nie jestem w stanie przedłużyć biletu parkingowego. Moderator Mizshift zgłosił frakcji, aby auto trafiło na przechowywalnie (Screen nr. 1). Po 1-dniowym banie wróciłem na serwer, widząc, że auto jest na parkingu policyjnym z kara 500$. Pierwsze co napisałem do moderatora, co w takiej sytuacji? Odpisał mi (Screen nr. 2). Nie mogę pojąć jak to działa? Moderator wysłał zgłoszenie A i tak ów pracownik postąpił inaczej. Zapytałem się owego gracza, czy Moderator zgłosił faktycznie, że jestem na banie i nie mam możliwości, aby opłacić parking bądź odstawić auto na przechowywalnie. Zgłoszenie również dotarło do Thestreetwear (Screen nr. 3). Jeżeli skarga zostanie zatwierdzona, to chciałbym zwrotu pieniędzy, bo nie ukrywam wina nie leży po mojej stronie, a dalsze postępowania już nie należą do mnie. Mam nadzieję na rozsądne podejście do sprawy i postawienie się też w mojej sprawie i zrozumienie zażenowania ową sytuacją. Gracz został poinformowany o skardze(Screen nr. 4).
).Dowody: 

ss nr. 1

Spoiler

556235044_nr1.png.76344bae9e8b3d40087e533623213d6b.png

ss nr. 2

Spoiler

469927816_nr2.png.6b3aa392ac1e6ff9c354e413749077f8.png

ss nr. 3

Spoiler

1210639320_nr3.png.3762dac87c5bfae0728f72d685bbe237.png

ss nr. 4

Spoiler

2061211834_informacjaoskardze.png.d9a9b63115c5e592866ebe4dcca9712a.png

Witam, Specjalista  TheStreetWear z SA Road Assistance! *kłania się*
Jeśli gracz dostaje bana, administracja powinna wytepać auto, moim zdaniem, ponieważ jeśli ktoś dostaje prawko, np. auto zostaje wytepane. Nie będę wywozić samochodu, gdy nie ma właściciela na serwerze i nie ma zgody od niego. Po drugie, usługa przewozu kosztuje 500$, zgodnie z taryfikatorem. Tak czy siak, wyszło na jedno. I tak byś musiał zapłacić 500 w PP albo mi za przewóz, ale miałeś bana od MTA, więc nie było jak. Moim zdaniem skarga jest bez sensu. Jeśli jest to moja wina, wezmę to na klatę, a jak taryfikator mówi jasno: "Pojazd stojący w strefie płatnego parkowania, nieposiadający ważnego biletu parkingowego powyżej 5 minut - 500$
 §13. Każdy pracownik ma kategoryczny zakaz przyjmowania łapówek i niestosowania się do taryfikatorów.
Transport pojazdu w miejsce docelowe - 500$ 
To tyle ode mnie. Zaczekajmy, co zadecyduje Zarząd San Andreas Road Assistance.

Nie jest to w interesie pracownika sprawdzać czy posiadasz aktywnego bana czy też nie. Dodatkowo jak sam pracownik określił w odpowiedzi : 

6 godzin temu, TheStreetWear napisał:

Nie będę wywozić samochodu, gdy nie ma właściciela na serwerze i nie ma zgody od niego. 

Poza tym kto miał pracownikowi zapłacić za transport w miejsce docelowe jak właściciel posiadał aktywnego bana? Pojazd nie miał ważnego biletu i został poprawnie odholowany zgodnie z taryfikatorem. Pracownik nie popełnił błędu skargę odrzucam i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.