Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

RANKING: Statystyki prac

DarXe.mnr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, startuje z projektem związanym ze statystykami z prac dorywczych! 
Ale DarXe po co to wszystko? Już odpowiadam na to pytanie: efekt pracy będzie że tak napiszę - nieziemski! Nie tylko dostaniecie podgląd na to co się działo w danej pracy danego tygodnia, ale będzie też robiony system punktacji i zmiana pozycji graczy względem innego gracza w rankingu.
Pracuję aktualnie nad zautomatyzowaniem systemu, by wygodnie wklepywać dane oraz z łatwością je przeliczać.

Tydzień temu udało się spisać tylko pracę szambiarza, bo myślałem że tylko pod nią będę robić statystyki, lecz.. pomyślałem że to będzie za mało i trzeba dać graczom czegoś więcej.
Odważyłem się na taki krok, ponieważ nie tylko ja będę spisywać te dane, a... sami gracze! Aktualnie z 16 grudnia posiadam dane z takich prac jak: szambo, górnik, magazynier, kosiarki, kurier, wędkarz, rajdowiec oraz drwal. Z 9 grudnia posiadam tylko dane z szambiarza.

Poniżej załącznik z pierwszymi efektami pracy i opisem

Spoiler

Pierwsze efekty pracy
Jak widać na załączonym obrazu - są wykonane pierwsze 2 spisy z pracy szambiarza. Myślałem i myślałem jakby to najłatwiej wykonać - zrobiłem 2 równoległe tabelki, w jednej spisywane są dane o litrach, a druga tabelka będzie służyła punktacji całego przedsięwzięcia. Jak widać - aktualnym liderem od 2 grudnia (okres 2-9 gru) na szambie jest... wg litrów @6vanish9, oraz wg punktów @vanos.
2 osobne rankingi pozwalające rywalizować pomiędzy sobą.
opis punktacji niżej!
dD5Le9F.png

Jak działa punktacja? Miejsce 10 nie jest punktowane, ponieważ nie jest ono widoczne, jeśli zajmujemy miejsce poniżej 10'ego w danej pracy.

TOP POINTS
1 12
2 10
3 9
4 7
5 6
6 4
7 3
8 2
9 1

Zaczynając od miejsca 9'ego: 1, 2, 3, 4 pkt za 9/8/7/6 miejsce
na miejscu 5 pojawia się dodatkowy punkt, czyli 6, 7 pkt za 5, 4 miejsce
na miejscu 3 pojawia się dodatkowy punkt, czyli 9, 10 za 3, 2 miejsce
na miejscu 1 otrzymamy o 2 pkt więcej niż na miejscu 2, czyli 12 pkt!

Statystyki będą dodawane po każdym resecie prac i ich przeanalizowaniu
Dziękuje za wsparcie dla graczy w dosyłaniu screenów przed resetem w nocy z niedzieli na poniedziałek: @FastBoi, @Sake, @boroofficial
Do zobaczenia za tydzień! Prawdopodobnie we wtorek pojawi się kolejny post z rankingów.

Witam w ten poniedziałkowy poranek, w sumie już prawie południe. Przez święta nie zajmowałem się projektem oraz ciężko było mi się zabrać do kontynuowania, ale WRACAM! Wracam ze zdwojoną siłą i wraz z pomocą innych graczy myślę, że damy rade spisywać te dane przed restartem w nocy z niedzieli na poniedziałek. Otóż... tym razem nie udało mi się spisać żadnego z rankingów top10 z powodu zaśnięcia przy komputerze - co nie zdarza mi się rzadko, a coraz częściej meh... Mogłem to przewidzieć i już po 3:00 zacząć spisywać rankingi. Nic się nie stało, dajmy na to że ostatnie rankingi w roku 2024 będą punktowane tylko z samych top 1-3 i tak zrobiłem spisując tablice z innymi graczami na serwerze.
[2024-12-30 03:16:56] [Output] : ⓘ Prawdopodobnie jesteś AFK! Ostrzeżenie: 3/3 no i wtedy musiałem zasnąć 🙂

Co nowego się pojawi? A no - statystyki poszerzą się o kolejne prace: dodo, kutry, praca sezonowa w odśnieżanie, sprzątanie ulic
Dzisiaj miałem trochę walki z excelem, ponieważ w pewnym momencie po przesunięciu zakresu nic się nie aktualizowało (zlagowalem arkusz, a po odświeżeniu okazało się że rozwaliłem statystyki na szambie, toteż musiałem je poprawić bo nie miałem kopii danych, no ale cóż.. bywa i tak)

Jak na ten moment muszę was zadowolić jedynie pełnymi do tej pory statystykami z 4 prac - tyle mi się udało zrobić w tym moim wolnym czasie.

Szambiarz

Spoiler

lkWY01J.png

Prowadzi @vanos, który już 3 raz pod rząd jest na top 1! Wielkie gratulacje dla niego za takie chęci do grania.
Na 2 pozycji plasuje się @6vanish9, który 9 oraz 16 grudnia był na top 2, a tydzień temu był top 3. W tym tygodniu nie znam jego pozycji, możliwe że był 4-10, danych niestety nie posiadam, a szkoda.
Trzeci jest @MisFazii - ale tylko w klasyfikacji "medalowej", jego ostatnie topki to: x/5/6/4 (x z dzisiaj, nie posiadam danych, wiadomo)
Trzeci zaś w litrach jest @Dejsio i prowadzi tylko 3k litrami 😄

Punkty klasyfikacji medalowej
c6NJawV.png

Górnik

Spoiler

ojeLsn3.png

W ilości wykopanych kg z danych do 23 grudnia prowadzi @Sarciaq, aktywna gra pozwoliła pokonać Jugola 😉 
Na drugiej pozycji w kg jak i pierwszej w klasyfikacji medalowej plasuje się... @Jugol, który w ostatnich 3 tyg zajmował top 1/3/2
Zaś @Zakid w kg zajmuje top 3, a w medalowej traci do Jugola 5 pkt zajmując 2 miejsce.

Yp7khzb.png

Drwal 

Spoiler

rTFhscc.png

No i tak... szkoda że nie posiadam danych z akcji tego tygodnia, Ezard pewnie już by w nich prowadził - ale to się wyrówna z czasem 🙂
Tak jest, dobrze przeczytałem - @Ezard prowadzi w klasyfikacji medalowej, ostatnie topki na drwalu to: 2/1/3
Pan @boroofficial, który podesłał mi screena z rankingu zajmuje jak na razie miejsce 1 oraz w medalowej top 2.
Cóż.. @Atomic, który  w tym tygodniu zajął 1 miejsce wylądował na 3 miejscu w generalnej klasyfikacji medalowej.
Dzielnie sadzi, ścina także @MarekTowarek, 2 tyg temu uzyskał 11 021 akcji, a nie jest to takie łatwe to wykonania z czego widać po tym, że tydzień temu nikt nie przekroczył 10k akcji.

Ru5R0Q3.png

Kosiarki

Spoiler

n7H9eR8.png

W końcu.. kosiarki! Ta praca jest tak zróżnicowana, że jedynym graczem, który zajął jakiekolwiek miejsce w porównaniu rankingu 23 grudnia z 16 grudnia jest... @tadeusz.! Zajmuje on 2 pozycję w wykoszonych kg oraz top 3 w medalowej.
TOP 1 klasyfikacji medalowej należy do @HadiGel1312, drugi tydzień pod rząd zdobywa złoto! Oby tak dalej!! Nie posiadam zbyt dużo danych, lecz tydzień temu wykosił 49,6k kg
Top 2 medalowej należy zaś do @BnsMaksiuu, ostatnie 2 tygodnie zajmował top 3 - stabilnie ale punkciki wleciały 🙂
Co jeszcze? Na razie w kg prowadzi @Lloyd, ale myślę, że gdybym posiadał dane z 30 grudnia to by tak nie było - no nic, mam na dzieję że nie dojdzie do ponownego zaśnięcia za tydzień.

YaJ2Zu0.png

Dziękuję za podsyłanie screenów tablic top3 z 30 grudnia (wyjątkowo same top3, ponieważ było już po restarcie serwera)
@M@lpa, @Dkacper12, @Ari_<3, @MasnyChomiarz, @Seszu
Dzięki wielkie też dla @axzyy. - spis wszystkich rankingów z 23 grudnia to jego działka, wtedy nie miałem nawet dostępu do komputera i zdążyłem na styk przed restartem zalogować się i spisać pracę górnika.
Zachęcam do spisywania danych oraz wysyłania ich na mój discord darxe po godzinie.. powiedzmy 2:00-4:00 z niedzieli na poniedziałek - to będzie taka dobra pora na zapis rankingów.
Prace które lub dopiero będą w statystykach: praca szambiarza, drwal, górnik, magazynier, kosiarki, kurier, rajdowiec, wędkarz, dodo, sprzątanie ulic, odśnieżanie oraz kutry

Następny post będzie zawierał pozostałe 4 prace, z których dane posiadam od 16 grudnia. Jak wam się podobają statystyki? Trzeba coś urozmaicić, czy jak na razie jest okej? Piszcie, a na pewno wysłucham propozycji.

No i tak... dodaję okrojony post z powodu braku czasu. Z nowości to dodałem zapis poprzednich pozycji, jeszcze będzie kolumna pokazująca aktualne pozycje. Dodano też wyróżnienie "new", które oznacza, że ktoś jest nowy w rankingu.

Szambiarz

Spoiler

top litrów
UBjuoyh.png

Od 23 grudnia trochę minęło, pozycje również zmieniły się przez ten czas oraz doszło sporo nowych graczy, którzy zdołali się dostać do top9.

Na czele rankingu litrów oraz punktacji generalnej stoi dzielnie @vanos i raczej nie zamierza oddawać topki 😉 3 razy top1 oraz 2 razy top2. Następnym szambiarzem , który chyba zakończył karierę jest @6vanish9, nadal plasuje się na 2 pozycji litrów i pkt, jednak nie pokazał się w topce od 3 tygodni. Kolejnym mega szambiarzem jest @MisFazii, aktywna i regularna gra wynagrodziła go 3 miejscem w tabeli. Nie wozi jakoś dużo, ale często i trzyma forme. @Dejsio podobnie jak MisFazii, ma jedynie 200k mniej litrów. A teraz uwaga, nowy szambiarz - @Domanu, wchodzi z impetem na top5 zdobywając 12 pkt w rankingu pkt. Nie można zapomnieć też o @trasherus, który tydzień temu wyprzedził króla szamba vanosa przerywając mu serie top1.

top pkt pracy szambiarza
qqpFAfn.png

W rankingu pkt widać, że starą pozycją @Dejsio była 5 pozycja, a tym tyg wyprzedził @Polaris200E. Taki @DawidNH podskoczył z 9 na 7 pozycję.

Magazynier

Spoiler

top paczek
RsOmlnO.png

Magazynier... od początku niepublikowana praca, a więc co tu działo się?
Najlepszym magazynierem na ten moment jest gracz @belleti. Legenda głosi, że utrzymuje topke gdzieś od wakacji... 🙂 Ciężko zatem będzie go stamtąd wygonić skoro już tak się zadomowił. Gracz ten ewidentnie idzie pod punkty reputacji, nie zależy mu na $. Z drugiej strony praca na magazynie z bonusem 15% i 5 lvl nie może być taka straszna, bo idzie zarobić 6k/h. Zatem 5 złotych medali pod rząd od 16 grudnia.
Przejdźmy dalej, top2 w ilości paczek oraz zdobytych pkt w moim rankingu należy do @Kapela2002, który nie wbija topek już 2 tygodnie. Jego klasyfikacja "medalowa" to srebro i miedź z danych od 16 grudnia (wtedy miał top4).
Miejsce 3 należy do Just1t, który prawdopodobnie nie ma konta na forum.
Poza belleti oraz Kapera2002 nikt nie uzyskał topki 2 raz w okresie 1 miesiąca. Top2-3 zajmowali tacy gracze jak: @SZYMONKLUCZEWSKI, @2Kvbus2_, @Keyles, @CapitanJack, @HMC, @zeamsones

W rankingu punktów pozycje zbytnio się nie różnią.
top punktów
OyanN1p.png

Następny post będzie zawierał aż 11 zaktualizowanych prac, opublikuję go dopiero w sobotę, chyba że dobrze pójdzie to w piątek.

Planuje zrobić jeszcze miesięczny ranking publikowany ze zwycięzcami co miesiąc.

Nie wywiązałem się z umowy, ale mogę to jakoś wytłumaczyć (tak naprawdę to nie, bo spóźniłem się aż 10 dni :v). Pracowałem ciągle nad idealnym systemem, żeby sobie ułatwić pracę ze statystykami. Zrobiłem system zmiany pozycji względem poprzedniego tygodnia w ilości pkt rankingowych. Dodałem nowe formatowanie "medali" czyli złoty, srebrny, brązowy.
A oto efekty pracy:

Szambiarz (vanos, 6vanish9, Domanu)

Spoiler

Litry
MZEWEDa.png

Ostatnia publikacja miała miejsce 14 stycznia, czyli obowiązywała ranking do 13 stycznia. Jak ma się teraz sytuacja?
A no przez ostatnie 2 tygodnie @Domanu dalej cisnął szambo co dało spore efekty, bo podskoczył o 6 pozycji w górę - ilość jego litrów zobaczycie powyżej. Na koncie ma już 3 złote medale pod rząd oraz wyprzedził w litrach @6vanish9, który wrócił do tej pracy po 3 tygodniach przerwy i zdobył teraz brązowy medal. Kto go zatrzyma i pokona? To będzie ciekawa rywalizacja. @vanos dalej utrzymuje 1 pozycje w litrach jak i pkt - zdobył tydzień temu brązowy medal. Kto pojawił się nowy do rywalizacji za najlepszymi? A no takim graczem jest @EXENON! Przez 2 ostatnie tygodnie zdobył 2 srebrne medale! 😮

Ranking punktów za topki (jak podoba się wam formatowanie?)
Q8x8xnK.png

Za tydzień wyniki wygranych na miesiąc styczeń 2025! Tak.. to kolejna nowość którą prowadzę - miesięczne rankingi. Aktualnie pod uwagę będzie brany okres od 30 grudnia do 3 lutego 4:45 Także szambiarze - do dzieła! Dlaczego taki dziwny okres? Założenie jest takie: jeśli więcej dni danego miesiąca było w tygodniu więcej niż 3, czyli 4 w górę to wtedy taki tydzień też jest zaliczany do rankingu danego miesiąca.

Oczekujcie kolejnych aktualizacji prac w przyszłości... w każdej pracy muszę teraz wprowadzić ten sam system i format co na szambiarzu, co zajmie mi trochę czasu i zabawy w tabelkach - musicie uzbroić się w cierpliwość 🙂 

No witam witam! Mam dla was przygotowane z pracy, której jeszcze tutaj nie było. 6 tygodni danych ze sprzątania ulic! (z pierwszego okresu tylko sama topka)
Dodatkowo pojawiły się nowe kolumny ze zwycięzcami za miesiąc STYCZEŃ!

Sprzątanie ulic (Domanu, Piotrullo18, Bol_Bol, Lari)

Spoiler

7w9hZ7Z.png

Huh.. trochę tych danych jest. Zacznijmy od styczniowego zwycięzcy, a został nim.. @Domanu! Uzbierał aż 64762 kg zanieczyszczeń, co daje średnią 12952 kg/tyg. Przez wszystkie te okresy plasował się na pierwszym miejscu, więc zdobył też maksymalną ilość punktów rankingowych.

Jedziemy dalej, aktualnym top2 oraz jednocześnie top2 za miesiąc styczeń zostaje.. @Piotrullo18! 20,8k kg brudów z ziemi - ma na swoim koncie 2 srebrne medale, 1 brąz, a w styczniu był w top10 aż 4 razy.

No i teraz zaczyna się robić ciekawie, ponieważ aktualnym top3 w punktach rankingowych jest @Bol_bol (chyba zmienił nick... nie wiem) ex aequo z @Lari. TOP3 styczeń zostaje.. Bol_bol, który chyba nie dowie się o tym nie dowie, no ale trudno - jak coś to mu przekażcie 😄 Wyrobił nie wiele mniej od Piotrulla, bo 18,6k kg smrodów.

Powyżej wymienieni zwycięzcy zdobyli podwójne podium - co to znaczy? A no że są w top kg zanieczyszczeń oraz pkt rankingowych, co rzadko się zdarza.

Dodatek! Kto jeszcze zdobywał top10 w sweaperach? @bEtonWdrEsie @Adamiak_169 @Asteq  @Asamato  @Polaris200E @Dean. @_Hokus_ @Nikolkaz @DzikaWika @Hjubi @nikolaus @Aiishan @Nielas @GutteK @Danielskie - oznaczyłem tych, których się dało. Gratki dla was i życzę rywalizacji w lutym! 🙂 

FRzHMM0.png

Najaktywniejsi w zbieraniu zanieczyszczeń STYCZEŃ 2025: 
@Domanu   64 762
@Piotrullo18    20 878
Bol_Bol    18 612
@boku    13 284
@Niunius1    11 750
@suzi   8 877
@Carl_Wojtyla   7 515
@Lari   7 274
@Fran3k   7 175
@Serczykus.karp   7 129

Wg punktów rankingowych STYCZEŃ 2025:
1. Domanu    72
2. Piotrullo18    38
3. Bol_Bol    16
4. Serczykus.karp    13
4. Niunius1    13
6. boku    12
7. suzi    11
8. Fran3k    10
8. Carl_Wojtyla    10
10. TwistedOlis    9

Dane wykorzystane w tym poście zostały zebrane przez: @boroofficial, @Mr.Maklo, @FastBoi, @Skopson, @Blady. - dziękuje wam serdecznie za przybycie między 3:50 a 4:45 (reset prac).
Następny post napisze Domanu, mój nowy redaktor statystyczny który się do tego zgłosił. Ja mu przygotuje statystyki, a on to opisze w podobny sposób jak ja teraz. Do następnego! Post pojawi się we wtorek lub w środę.  Na pewno pojawią się kutry (nie było ich jeszcze) i może coś jeszcze - zależy jak się wyrobię.

Witam! Jestem Domanu, na serwerze gram od listopada ubiegłego roku i przyjemnością dla mnie jest prowadzić ten projekt razem z @DarXe.

Kutry

(lolek10, MarcinkonskaPyta, Euzebiusz)

Spoiler

05ZGmbS.png

Zwycięzcą w styczniu okazał się @lolek10, który przez pierwsze 3 tygodnie stycznia mógł pochwalić się TOP 1 na kutrach, uzbierał on łącznie ponad 811 tys. kg ryb, na drugim miejscu umiejscowił się @MarcinKonskaPyta zbierając ponad 525 tys. kg, zaraz za nim jest @Euzebiusz uzbierał w styczniu 478,318 kg i przez ostatnie dwa tygodnie przejmuje TOP 1 wyrzucając z niej Lolka. Na wyróżnienie zasługują osoby spoza podium którymi są: @Seszu (262.001 kg), @.DC. (160.475 kg), @Szwartz. (154,681 kg) oraz pozostali: @stolek1993, @Bomba476, @-=Gacek-= i @-=KodaK=-. Warto też wspomnieć o @K0k0$, który w nowy rok wszedł z TOP 2, niestety później odpuszczając sobie tą pracę oraz o @Eryk55 który umiejscowił się na TOP 3 również odpuszczając sobie kutry w styczniu.

Q7Ccux9.png

Czas przejść do rankingu punktowego, najwięcej punktów uzyskał lolek10 bo aż 68, to prawie połowa przewagi nad miejscem drugim na którym ustawił się MarcinkonskaPyta, za nim jest Euzebiusz a zaraz za Euzebiuszem na swoje miejsce zapracował Seszu. Lolek10 zdobył od okresu 30.12.2024 zdobył 4 złote medale i 2 srebrne, MarcinkonskaPyta zabrał ze sobą 3 srebrne medale oraz jeden brązowy a Euzebiusz zebrał pod koniec stycznia 2 złote medale i jest faworytem na wyższe miejsce w lutym. Wspomnę także o Bomba476 który w styczniu zdobył brązowy medal, Szwartz, Seszu oraz @-=Gacek-= również mogą pochwalić się bronzem.

Najaktywniejsi w zbieraniu ryb > STYCZEŃ 2025:
🥇 @lolek10 - 811,803 kg
🥈
 @MarcinKonskaPyta - 525,732 kg
🥉 @Euzebiusz - 478,318 kg
4. @Seszu - 262,001 kg
5. @-=Gacek-= - 216,126 kg
6. @.DC. - 160,475 kg
7. @Szwartz. - 154,681 kg
8. @stolek1993 - 140,190 kg
9. @Bomba476 - 135,976 kg
10. @-=KodaK=- - 126,867 kg

Najwięcej punktów dzięki podium > STYCZEŃ 2025:
🥇 @lolek10 - 68 pkt
🥈
 @MarcinKonskaPyta - 39 pkt
🥉 @Euzebiusz - 26 pkt
4. @Seszu - 22 pkt
5. @-=Gacek-= - 20
6. @Szwartz. - 15 pkt
7. @.DC. - 10 pkt
8. @Bomba476 - 9 pkt
8. @-=KodaK=- - 9 pkt

10. @Klocuchan - 7 pkt

Osoby spisujące statystyki z kutrów: @FastBoi, @Seszu, @Skopson i @boroofficial - dziękujemy wam bardzo za pomoc, bez Was ten ranking by nie powstał ❤️

Szambiarz
Najnowsza topka: Domanu, Pawel_, ajveq

Opis i rankingi w spoilerze

Spoiler

Ranking litrów (tym razem tabela została posortowana wg top w styczniu)
svBJdh5.png

Zaczniemy sobie więc od końca.. w styczniu pozycję 10 osiągnął gracz @ProPandaPL przekraczając pół miliona wypompowanych zanieczyszczeń. Gracz ten tylko raz był w top10, ale jak widać to wystarczyło by się wbić do najlepszej dziesiątki szamba. Dalej mamy @Oskar1306, 9 pozycja! Był 2 razy w topce na pozycji nr 7. Czy można wejść do styczniowego rankingu będąc w topce ostatniego okresu zamykającego miesiąc? Oczywiście - dokonał tego gracz @Pawel_, gratulujemy, 620 000 litrów. Pozycja 7 należy do zaawansowanego zbieracza zanieczyszczeń - @MisFazii, 3 razy top8 oraz jeden raz top5. W ogólnym rankingu zajmuje nadal mocną 4 pozycję i nie wiem jak on to zrobił ale w styczniu wypompował równe 1 000 000 litrów XD Obliczył to? Dobra... następnie mamy pozycję nr 6, a znajduje się na niej @6vanish9. Wypompował aż 1,5 mln szamba w ciągu miesiąca! W ogólnym rankingu znajduje się na pozycji 3. A na miejscu 5 siedzi sobie @EXENON, wypompował 27k szamba więcej od vanisha. Był mocnym zawodnikiem, w styczniu zdobył 2 srebrne medale. 4'ty - @DawidNH, tutaj już mamy 1,6 mln szamba w ciągu 5 tyg stycznia. Jak u niego z medalami? Jeden brąz, raz był na 4 pozycji, raz na 5 pozycji.

Uwaga robi się gorąco! Trzecie miejsce: @trasherus! 1,7 mln wypompowanych zanieczyszczeń. Jak tego dokonał? W 1 tygodniu okresu zdobył złoty medal, później tydzień po tygodniu 3 razy pod rząd plasował się na pozycji nr 6..

Drugie miejsce: @vanos! 2,4 mln wypompowanych zanieczyszczeń ze studzienek! Wow! W styczniu 2 srebrne medale, jeden brąz oraz raz 4 miejsce.

Pierwsze miejsce: @Domanu! Zaczął od drugiego tygodnia stycznia i bez przerwy zdobywał pierwsze miejsca! 4 złote medale oraz 4,1 mln wypompowanych zanieczyszczeń!

Podrzucam również ranking punktów wraz z widocznymi medalami
YLheVkU.png

Do pozycji nr 8 wszystko jest tak samo jak przy litrach. Na 9 pozycji ex aequo znajdują się @ProPandaPL oraz @ajveq, który dopiero co się pojawił w rankingu.
Pozycji 10 nie ma, ponieważ 2 osoby zajmują pozycję nr 9.

Najaktywniejsi w wypompowywaniu szamba (litry) > STYCZEŃ 2025:
🥇@Domanu 4 134 857
🥈 @vanos 2 429 880
🥉 @trasherus 1 722 428
4. @DawidNH 1 630 590
5. @EXENON 1 588 690
6. @6vanish9 1 561 137
7. @MisFazii 1 000 000
8. @Pawel_ 620 000
9. @Oskar1306 613 420
10. @ProPandaPL 556 858 (wyprzedził @Dejsio o 13k litrów)

Wg punktów rankingowych > STYCZEŃ 2025:
🥇 @Domanu 48
🥈@vanos 36
🥉@trasherus 24
4. @DawidNH 22
5. @EXENON 20
6. @6vanish9 19
7. @MisFazii 12
8. @Pawel_ 10
9. @ajveq 9
9. @ProPandaPL 9

Dziękuje za uwagę i do następnego. Ten post miał się pojawić w czwartek - muszę popracować nad stabilizacją pracy.
Kolejny post napisze zapewne Domanu, gdy dostarczę mu statystyki kolejnej bądź kolejnych prac by zamknąć na nich styczniowy ranking.

Magazynier
Najnowsza topka: belleti, Brzemysuaw, heryohx

Spoiler

Ranking paczek
13EjOg6.png

W tej pracy zaskoczenia nie ma, od długiego czasu TOP 1 przejmuje @belleti, uzbierał on ponad 108 tys. paczek, co jest niesamowitą liczbą jak na magazyn, podziwiam za determinacje i mocną psychikę do tej pracy, interesujący jest także @INFU, który w pierwszym tygodniu lutego chciał go pokonać (według informacji jakie podawał na serwerze), ale sobie odpuścił, to pokazuję ile czasu i sił trzeba poświęcić na tą pracę. Po belletim na drugim miejscu znajduję się @CapitanJack z ilością 5,370 paczek, uzbierał je on wszystkie w pierwszym tygodniu stycznia, po nim jest @HMC który uzbierał niewiele mniej, bo 5,93 paczek, poza podium klasują się: @Karola_B6 (4,141 paczek), @Bart621 (4,113 paczek), @INFU (4,101 paczek), @N1NJA_TVG (4,033 paczek), @Onionek69 (4,014 paczek), @Henio. (3,866 paczek) i @Bomba476 (3,728 paczek).

Ranking topek i medali
22RjNT8.png

Przejdźmy teraz po rankingu zdobytych medali dzięki topce, @belleti zdobywał przez cały ten okres złote medale, udało mu się uzbierać ich aż 9, @Onionek69 zdobył jeden brązowy oraz srebrny medal, @CapitanJack, @Karola_B6, @Henio. i @INFU zdobyli po jednym srebrnym medalu a @HMC, @zeamsones, @Varik i @Julian. zdobyli również po jednym ale brązowym medalu. Pozostałe niższe miejsca w tabeli to pojedyncze punkty za miejsca niższe niż TOP 3.

Najaktywniejsi w pracy magazyniera > STYCZEŃ 2025 (ale sortowanie po ogólnym):
🥇 @belleti - 108,747 paczek
🥈
 @Kapela2002 - 10,309 paczek
🥉 Just1t - 6,957 paczek
4. @Brzemysuaw - 5,850 paczek
5. @CapitanJack - 5,370 paczek
6. @HMC - 5,093 paczek
7. @SZYMONKLUCZEWSKI - 5,081 paczek
8. @Quereg - 4,563 paczek
9. @Karola_B6 - 4,141 paczek
10. @Bart621 - 4,113 paczek

🥇 @belleti - 48 pkt
🥈
 @Onionek69 - 19 pkt
🥉 @CapitanJack - 10 pkt
4. @Karola_B6 - 10 pkt
4. @Henio. - 10 pkt
4. @INFU - 10 pkt
4. @HMC - 10 pkt
4. @zeamsones - 10 pkt

4. Vank - 10 pkt

Podsumowanie tabeli

Jeśli chodzi o topke na magazynierze nie ma tutaj zbytnio co dużo do pisania, @belleti jak zwykle przejmuję TOP 1 i jest wysoko nad pozostałymi, kilka osób próbowało go przebić ale nieskutecznie.

Osoby spisujące statystyki z magazynu: @FastBoi, @Skopson, @MasnyChomiarz, @Mieciu_mefedron i @boroofficial
Dodatkowe statystyki: od ostatniego postu minęły 4 dni, dział został wyświetlony 121 razy

Koszenie trawy

Aktualna topka:
kubax8224 (15%) 55,303 kg
Dean. (10%) 45,241 kg
danich339 (5%) 24,184 kg

Spoiler

Ranking kg trawy tabela posortowana wg top w styczniu
iNAHf4C.png

Najwięcej trawy w styczniu wykosił... @Tomson_Jumanji! Złoty medal na jego koncie oraz 7 miejsce, a później już nie wykonywał tej pracy. Na drugim miejscu znalazł się @SvenkooPL, który wykosił o 6 ton mniej od zwycięzcy. Zdobył w tym okresie dwa brązowe medale. Na trzecim miejscu uplasował się @ElfTeodor – tylko 300 kg mniej od top 2! Na jego koncie znajduje się srebrny medal, a raz zajął również czwarte miejsce. Czwarta lokata w styczniu należy do @Damix56 920 kg trawy i jeden złoty medal! Na piątym miejscu znalazł się @OsKi69, który zapewne byłby wyżej, gdybyśmy mieli pełne statystyki. Wygrał pierwsze miejsce, lecz nie znamy dokładnej ilości wykoszonej trawy. OsKi ma również dwa złote medale. Na szóstym miejscu @murzynek – zdobył jeden srebrny medal. Siódme miejsce należy do JamaLa, którego konto nie jest znane lub zmienił nick. Ósme miejsce zajmuje @Pasztet. – zdobył złoty medal 3 lutego, w ostatnim okresie punktowanym na styczeń. 32,9 tys. ton – jak na pierwsze miejsce to dość mało, prawda? Na dziewiątym miejscu uplasował się @Dawid_ok – zdobył jeden srebrny medal. Dziesiąte miejsce zajmuje @Michasxodwa srebrne medale i miejsce w top 10 stycznia. Coś nieprawdopodobnego – niektórzy z jednym medalem są wyżej! To przez ilość wykoszonej trawy – Michasxo wykosił 28,3 tys. ton, a dodatkowo 30 grudnia brakuje danych o jego wyniku.

No dobra, to były statystyki styczniowe, a kto wykosił najwięcej od 16 grudnia?

1. @Tomson_Jumanji, który wygrał w styczniu 73,8 ton trawy, 2. 72,1 ton @Dean., 3. @Lloyd 68,2 ton, 4. @SvenkooPL 67,3 ton, 5. @ElfTeodor 67 ton, 6. @tadeusz. 62,5 ton, 7. @Damix 56,7 ton, 8. @OsKi69, 9. @kubax8224 i 10. @hadigel1312 

Ranking punktów wraz z widocznymi medalami (sortowane po styczniu)
lSbRAnf.png

W punktach najlepszy okazał się Oski, ponieważ zdobył 2 złote medale w tym okresie! Gratuluję!

Najaktywniejsi w koszeniu trawnika ls, sf (kg) > STYCZEŃ 2025:
🥇    73 888    @Tomson_Jumanji
🥈    67 344    @SvenkooPL
🥉    67 080    @ElfTeodor
4    56 920    @Damix
5    56 005    @OsKi69
6    47 248    @murzynek
7    35 362    @JamaL835
8    32 926    @Pasztet.
9    28 498    @Dawid_ok
10    28 360    @Michasxo

Miejsca wg punktów rankingowych > STYCZEŃ 2025:
🥇    24 pkt    @OsKi69
🥈    18 pkt    @SvenkooPL
🥉    17 pkt    @ElfTeodor
4    15 pkt    @Tomson_Jumanji
4    15 pkt    @Pablo69
6    12 pkt    @Damix
6    12 pkt    @Pasztet.
8    10 pkt    @Michasxo
8    10 pkt    @murzynek
8    10 pkt    @Hubi132
8    10 pkt    @Dawid_ok

Dziękuje za spisywanie statystyk z tej pracy graczom: @Mr.Maklo, @Skopson, @FastBoi, @boroofficial!
Dodatkowe statystyki: od ostatniego postu minął 1 dzień, dział został wyświetlony 121 razy - czyli tyle samo co w poprzednie 4 dni 😮 

Chcesz mieć powiadomienia o najnowszych statystykach z prac? Dodaj ten temat do obserwowanych! 👍

Kurier

Aktualna topka (3.02-10.02.2025):
Anton1337 (15 %) 3,622
herculess (10%) 3,358
kubas123q (5%) 3,174

Spoiler

Ranking przesyłek (według ilości) od 16 grudnia
Lwfsy9P.png

Tabele otwiera @Skopson z ilością 14,760 przesyłek ogólnie i ponad 10 tys. w samym styczniu, dzięki swojej pracy wyrobił sobie ogólną przewagę ponad 6 tys. przesyłek nad miejscem drugim, czyli @karmi77, który zaczął w styczniu i dowiózł 8,109 przesyłek, na trzecim miejscu jest @Pawel_, dowiózł on 6,251 przesyłek, poza podium są @taborecini (6,035 przesyłek), @Tramwaj (7,560 przesyłek, @Kopacka (5,550 przesyłek), @Shad0neee (4,848 przesyłek), @Trejzen (6,745 przesyłek), @Asti (4,417 przesyłek) i @MasnyChomiarz (4,061 przesyłek) - to było pierwsze TOP 1 pracy kuriera od 16 grudnia.

Ranking punktów
Go1DEd4.png

Spójrzmy teraz na ilość punktów, która przyczynia się na zdobyte medale, w pracy kuriera nie mamy do czynienia ze stałymi topkami, raczej większość osób robi topkę okresowo co przyczynia się dla dwóch zdobytych złotych medali przez @karmi77, @Skopson od 16 grudnia zdobył 2 brązowe medale i jeden złoty, @taborecini jeden srebrny, @Tramwaj dzięki TOP 1 zdobył jeden złoty medal i @Kopacka również, @Maksir, @darmiro, @kamil77 i @LysyJoe zdobyli po jednym srebrnym medalu a @Zmudzin, @krzvzu. i @Axunaa po jednym brązowym, złoty medal zdobył najnowszy zawodnik z TOP 1 czyli @Anton1337 czy utrzyma swoją topke i zdobędzie ich więcej przekonamy się w następnych tygodniach!

Najaktywniejsi w pracy kuriera > STYCZEŃ 2025:
🥇 @Skopson - 10,389 przesyłek
🥈
 @karmi77 - 8,109 przesyłek
🥉 @Pawel_ - 6,251 przesyłek
4. @taborecini - 6,035 przesyłek
5. @Tramwaj - 5,682 przesyłek
6. @Kopacka - 5,550 przesyłek
7. @Shad0neee - 4,848 przesyłek
8. @Trejzen - 4,754 przesyłek
9. @Asti - 4,417 przesyłek
10. @MasnyChomiarz - 4,061 przesyłek

🥇 @karmi77 - 24 pkt
🥈
 @Skopson - 21 pkt
🥉 @taborecini - 16 pkt
4. @Tramwaj - 12 pkt
4. @Kopacka - 12 pkt
6. @Shad0neee - 11 pkt
7. @Maksir - 10 pkt
7. @Pawel_ - 10 pkt

4. @darmiro - 10 pkt

Osoby spisujące statystyki z kuriera: @DarXe, @Skopson, @FastBoi, @boroofficial i @Sake
Dodatkowe statystyki: od ostatniego postu minął 1 dzień, temat został wyświetlony 89 razy.
Dodatkowo DarXe zmienił wygląd wizualny tabeli, dzięki czemu jest bardziej przyjazna dla oka.

Grzybiarz

Aktualna topka:
@kamilek_AUDI (15%) 6,321 grzybów
@Derqu_8 (10%) 6,000 grzybów
@keypii (5%) 3,644 grzybów

Spoiler

Ranking sztuk zebranych grzybów, tabela posortowana wg top w styczniu
GPgL9ZV.png

A więc praca grzybiarza! 🍄🏆

Najwięcej grzybów w styczniu zebrała @Oldziaata – aż 22,383 sztuki! 🔥 4 razy znalazła się w TOP10 rankingu w ciągu 5 tygodni! Co najlepsze… nie zdobyła ani jednego złotego medalu, tylko 3 srebrne i raz zajęła 4. miejsce. To jednak dało jej TOP1 w medalachstyczeń należy do niej! 👑

Na 2. miejscu plasuje się @*Tadek* – aktualny rekordzista w liczbie zebranych grzybów w tym roku! (W ciągu  jednego tygodnia) 🌟 Zdobył 1 złoty oraz 1 brązowy medal, co wystarczyło, by uzbierać w sumie 15,4k grzybów. Między 20 a 27 stycznia zebrał 11,019 sztuk 😮, ostro rywalizując z @_Joker_1_PRO.

A właśnie… Joker! 🎭 Zajął TOP3 w styczniu w zbieraniu grzybów! 1 srebrny medal, jedno 4. miejsce i w sumie 14,8k grzybów. 🍄

Na TOP4 uplasował się @Nico_21(Marcinx23), który prawdopodobnie zmienił nick lub nie ma synchronizacji konta na forum. Zdobył 1 złoty medal (13 stycznia) oraz 1 raz 4. miejsce, a jego licznik wskazuje 8,7k grzybów.

TOP5 – @Derqu_8 🥇🥈 6. miejsce w medalach, zdobył 1 złoty i 1 srebrny medal, a jego wynik to dokładnie 8,5k grzybów – co do sztuki! 🎯

TOP6 – @Vekuzo 7777 grzybów 😮, a wszystko to w jednym okresie! Zdobył złoty medal (20 stycznia).

TOP7 – @katmanek123 7,3k grzybów oraz 1 brązowy medal (10. miejsce w medalach).

TOP8 – @kubasz2115 6,7k grzybów i 5. miejsce w medalach.

TOP9 – @radial77 4,1k grzybów, ale za to złoty medal (6 stycznia), co daje mu 6. miejsce w medalach.

TOP10 – @Asteq 3,8k grzybów i 20. miejsce w medalach. Dzięki temu, że zbierał grzyby 2 tygodnie pod rząd, udało mu się wskoczyć do TOP10 w styczniu! 🎉

Gratulacje dla wszystkich grzybiarzy! 🍄🔥💪

Ranking punktów wraz z widocznymi medalami (sortowane po styczniu)
QdXN8Tt.png

Najaktywniejsi w zbieraniu grzybów (sztuki) > STYCZEŃ 2025:

🥇    18 922    @Oldziaata
🥈    15 489    @*Tadek*
🥉    14 852    @_Joker_1_PRO

4.    8 743    @Nico_21 (Marcin)
5.    8 500    @Derqu_8
6.    7 777    @Vekuzo
7.    7 393    @katmanek123
8.    6 728    @kubasz2115
9.    4 185    @radial77
10.    3 827    @Asteq

🥇   30    @Oldziaata
🥈    21    @*Tadek*
🥉    19    @Nico_21 (Marcin)

4.    17   @_Joker_1_PRO
5.    13    @kubasz2115
6.    12    @radial77
6.    12    @Vekuzo
6.    12    @Derqu_8
9.    10    @wiktor109
10.    9    @pomidor490
10.    9    @kzk
10.    9    @wiedzma
10.    9    @katmanek123

Spisujący statystyki z pracy grzybiarza: @FastBoi@Skopson@boroofficial i ja.
Dodatkowe statystyki: od ostatniego postu minął 1 dzień, ten temat został wyświetlony 224+ razy! W sumie 1,2k wyświetleń!

Chcesz mieć powiadomienia o najnowszych statystykach z prac? Dodaj ten temat do obserwowanych! 👍

20 godzin temu, Kaiser_ napisał:

Ranking kurierki jest bezsensowny xD. Jak, niby prawidłowo ocenicie systematyczną pracę osób z 4-5 lvl z 1-5 paczkami na kurs. Do osób, które mają po 20-30 paczek na kurs w wcześniejszych poziomach.  

No tutaj panie kolego nic nie zrobimy... nagrody % bonusu są za ilość paczek toteż ten ranking ma punktacje pod tym kątem 🙂 

Górnik
Aktualna topka:
Jugol (15%) - 19,316 kg
MaNo. (10%) - 14,596 kg
Altair (5%) - 13,850 kg

Spoiler

Ranking kilogramów
4EfPhJe.png

Od 16 grudnia największą ilość wykopał @Jugol bo aż 179,012 kg, zaraz po nim jest @Sarciaq z ilością 176,446 kilogramów, na trzecim miejscu znajduje się @Zakid z ilością 92,512 kg. Jeśli chodzi o najwięcej wykopanych kilogramów w styczniu, to tutaj króluje @Sarciaq z ilością 108,515 kg, po niej @Jugol z ilością 88,434 kilogramów a po nim jest @wuerha z ilością ponad 55 tys. kg.
Na wyróżnienie w styczniu zasługują także: @Invisu (39,741 kg), @Soszkq (31,772 kg), @MaNo. (26,843 kg), @Rafaal (26,709 kg), @Vasyl (24,009 kg) i @Arnie (23,293 kg).

Ranking punktów
srtU9rU.png

Najwięcej, bo aż 6 złotych i jeden srebrny medal od 16 grudnia zdobyła @Sarciaq, @Jugol obecnie posiada na swoim koncie jeden złoty medal, 5 srebrnych oraz dwa brązowe, @Zakid posiada dwa brązowe i jeden srebrny, warto wspomnieć także o nich: @wuerha (1 srebrny, 1 brązowy), @Invisu (2 brązowe), @Soszkq (1 złoty), Patik00 (1 brązowy), @Jak0n (1 złoty), @MaNo. i @szymmuh (po jednym srebrnym), @lolek10 i @Altair (po jednym brązowym)

Najaktywniejsi w pracy górnika > STYCZEŃ 2025:
🥇 @Sarciaq - 108,515 kg
🥈
 @Jugol - 88,434 kg
🥉 @wuerha - 55,103 kg
4. @Zakid - 48,586 kg
5. @Invisu - 39,741 kg
6. @Soszkq - 31,772 kg
7. @MaNo. - 26,434 kg
8. @Rafaal - 26,709 kg
9. @Vasyl - 24,009 kg
10. @Arnie - 23,293 kg

🥇 @Sarciaq - 58 pkt
🥈
 @Jugol - 45 pkt
🥉 @Zakid - 23 pkt
4. @wuerha - 21 pkt
5. @Invisu - 15 pkt
6. @Soszkq - 12 pkt
7. @Arnie - 10 pkt
7. Patik00 - 10 pkt

7. @Vasyl - 10 pkt

Osoby spisujące statystyki z górnika: @Skopson, @FastBoi, @DarXe i @Gerwazy

Wędkarz

Aktualna topka:
@Qurcze (15%) 10,200 kg
@Janusz_CebulaPL (10%) 8,310 kg
@Dymu (5%) 7,039 kg

Spoiler

Ranking kg wyłowionych rybtabela posortowana wg top w styczniu
snWDSin.png

Nadszedł czas na wędkarzy! 🐟 Najlepszym wędkarzem stycznia został... o kurczę, to był @Qurcze! 😆 Wyłowił aż 22,2 tony ryb (łącznie 36,7 tony). Zdobył 2 medale – złoty i srebrny. W ostatnich dwóch tygodniach lutego dołożył kolejne 2 – złoty i brązowy, więc trzyma formę! 🏅🎣 W punktach jednak lepszy okazał się @Janusz_CebulaPL! Zajął 1. miejsce, zgarniając złoty, srebrny i brązowy medal w styczniu oraz 2 kolejne srebrne w lutym. W wyłowionych kilogramach jest na 2. pozycji – tylko 157 kg mniej niż Qurcze! Ogólnie, od 16 grudnia, to właśnie Janusz plasuje się na 1. miejscu w wyłowionych rybach. 🏆🎣 Na 3. pozycji znajduje się @Aiishan, która złowiła 18,1 tony ryb. W styczniu zdobyła złoty i brązowy medal, co daje jej 4. miejsce w punktach. Miejsce 4. należy do @Dymu, który wyłowił 18 ton! Zdobył złoty i srebrny medal w styczniu oraz złoty i brązowy w lutym (ostatnie 2 tygodnie). To daje mu 2. pozycję w punktach za medale! 🥇🥈🥉 Biorąc pod uwagę wszystkie spisywane okresy, to on jest na 1. miejscu – gratulacje za wytrwałość w łowieniu! 👏🐠 Pozycje 5. i 6. zajmują B3ZBARWNY oraz MVbarwny – być może to ta sama osoba? 🤔 Nie znalazłem ich konta na forum. Mają odpowiednio 12,267 kg i 5,479 kg złowionych ryb. Pierwszy zdobył srebrny medal, drugi złoty, a w punktacji medalowej plasują się dokładnie tam, gdzie w rankingu kg. Miejsce 7. zajmuje @Dwusuwowiec – 5,1 tony w 2 tygodnie i 13. miejsce w medalach (6 pkt). Miejsce 8. – @EscoBarSzym, który w 1 tydzień złowił 4,8 tony ryb! W klasyfikacji medalowej jest na pozycji 8, ponieważ zdobył 1 brązowy medal. Łowi do dziś – życzymy udanych połowów! 🎣💪 Miejsce 9. należy do @Szczepus66 – 3,9 tony ryb i 16. miejsce w punktach. Ostatnie miejsce w top 10 zajmuje @Julian., który przebił @PatrixonMaster o 200 kg! Złowił 3,7 tony i zdobył 7 pkt, co dało mu 11. pozycję w medalach. 🎖️🔥

Ranking punktów wraz z widocznymi medalami (sortowane po styczniu)
j6QKac9.png
W ogólnej klasyfikacji medalowej (pkt za medale od 16 gru) są jeszcze gracze @DOGE, posiada 25 pkt za medale; @boroofficial łącznie 20 pkt oraz @Mikey058 17 pkt.

Najaktywniejsi w łowieniu ryb (kg) > STYCZEŃ 2025:

🥇    22 298    @Qurcze
🥈    22 141    @Janusz_CebulaPL
🥉    18 189    @Aiishan

4.   18 062    @Dymu
5.    12 267    *B3ZBARWNY*
6.    5 479    *MVbarwny*
7.    5 136    @Dwusuwowiec
8.    4 820    @EscoBarSzym
9.    3 940    @Szczepus66
10.    3 763    @Julian.

🥇     38 pkt    @Janusz_CebulaPL
 🥈     37 pkt   @Dymu
 🥉 
    35 pkt    @Qurcze
4.    29 pkt   @Aiishan
5.    17 pkt   *B3ZBARWNY*
6.    12 pkt   *MVbarwny*
7.    10 pkt   @boroofficial
8.    9 pkt   @EscoBarSzym
8.    9 pkt   @Pasztet.
8.    9 pkt   @BOOMEK

Spisujący statystyki z pracy wędkarza: @Seszu, @Mr.Maklo, @Skopson, @FastBoi

Chcesz mieć powiadomienia o najnowszych statystykach z prac? Dodaj ten temat do obserwowanych! 👍

Rajdowiec
Aktualna topka:
NVXER (15%) - 5,762 wyścigów
-=Kodak=- (10%) - 3,986 wyścigów
behixve (5%) - 3,315 wyścigów

Spoiler

Ranking ilości wyścigów (tabela posortowana według top w styczniu)
fNsDLud.png

W końcu nadszedł czas na pracę rajdowca, najwięcej przejazdów od 16 grudnia zdobył @Asta bo aż 22,539, po nim jest @-=KodaK=- z ilością 18,455 przejazdów, na trzecim miejscu ogólnie jest @koniur przejechał on 12,534 tras, poza podium znajdują się tacy gracze jak @newbie, @Lloyd, @Ventos*, @sdw, @majorka112 i @TiGeR3153

Ranking punktów
EdBbyR2.png

Czas przejść do liczby zdobytych medali, najwięcej bo aż 3 złote i jeden srebrny zdobył @koniur, później @Asta z ilością dwóch srebrnych i jednego brązowego, następnie @Lloyd z ilością jednego złotego i jednego srebrnego medalu, @majorka112 zdobył jeden brązowy i jeden złoty medal, 187gzuz zdobył jeden srebrny, @sdw jeden złoty, @-=KodaK=- zdobył aż 4 srebrne, @balon i @TiGeR3153 zdobyli po jednym srebrnym, a @Wronek, @xKrecik, @Avada. i @wuerha po jednym brązowym, warto także wspomnieć o @newbie który triumfował pierwsze miejsce w lutym zdobywając jeden złoty medal i brązowy, po jednym złotym medalu zdobyli także @cucumber oraz @PojeBunny - gratulację!

Najaktywniejsi w pracy rajdowca > STYCZEŃ 2025:
🥇 @Asta - 10,201 wyścigów
🥈
 @Lloyd - 9,708 wyścigów
🥉 @sdw - 8,756 wyścigów
4. @majorka112 - 8,741 wyścigów
5. @Ventos* - 7,039 wyścigów
6. @koniur - 4,639 wyścigów
7. @snack. - 4,613 wyścigów 
8. @xKrecik - 3,663 wyścigów
9. @-=KodaK=- - 3,586 wyścigów
10. @Wronek - 3,462 wyścigów

🥇 @koniur - 24 pkt
🥈
 @Asta - 22 pkt
🥈 @Lloyd - 22 pkt
4. @majorka112 - 21 pkt
5. 187gzuz - 16 pkt
6. @sdw - 13 pkt
7. @Ventos* - 11 pkt
8. @-=KodaK=-- 10 pkt

8. @balon - 10 pkt
10. @Wronek - 9 pkt

Osoby spisujące statystyki z rajdowca: @boroofficial, @Skopson, @DarXe i @FastBoi

Drwal (coming soon...), w nocy będzie update - nie wyróbka

Aktualna topka:
(15%) 
(10%) 
 (5%) 

Spoiler

Ranking ilości akcji wykonanych na drwalutabela posortowana wg top w styczniu

...

Ranking punktów wraz z widocznymi medalami (sortowane po styczniu)
...

Najaktywniejsi w wykonanych akcjach na drwalu (kg) > STYCZEŃ 2025:

Spisujący statystyki z pracy drwala: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.