Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Defol

Serowy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Serowy
Nick oskarżonego: Defol
Powód skargi:  Niesłuszne zabranie prawa jazdy
Data zdarzenia: 14.12.24
Dowody: logi
Opis sytuacji: Jedząc kanapkę jeżdziłem sandkingiem, udajac sie w stronę mecha sf spotkalem gracza i jego samochód na dachu wiec bez wychodzenia chcialem mu pomoc go obrocic ale sie nie dalo zrobic tego samochodem ale na szczescie pojawil sie obok moderator i zrobil to za mnie. Sandking posiada hydre wiec u mnie stoi w miejscu natomiast u innych on skacze wiec wszelkiego rodzaju interakcje z nim wygladaja jak perfidne odwalanie, natomiast ja owemu poszkodowanemu nie uszkodzilem nic bo gdy pchalem jego samochód w sciane gracz nie znajdował sie w nim. Defol natomiast po 15 minutach od tego zdarzenia zabrał mi prawko, gdzie pewnie widzial jedynie jak przejezdzalem po jego samochodzie , bo inaczej sie nie dalo tego zrobic terenówka. Wiem ze kara jest mała ale patrzac ostatnio na moja kartoteke i zabierane mi prawka za totalne głupotki jestem w stanie stwierdzic ze jedynie  co mozna ostatnio robic na tym serwerze legalnego to stac na spawnie i sie tylko ruszac by wyzerowac licznik anty-afka. Pozdrawiam

Witam. Od obracania pojazdu jest komenda, nie pojazd. Twoje działanie, przyczyniło się do pogorszenia stanu silnika. Na nagraniu widocznie jest pokazane, jak jeszcze gorzej utrudniasz proces postawienia na koła graczowi pojazdu, przestawiając go z miejsca w miejsce jak kręgiel. Dodatkowo, moje działanie opiera się na wysłaniu przez gracza zgłoszenia, który był poirytowany Twoim zachowaniem. Nie mam więcej argumentów do użycia w tej sprawie, ponieważ sprawa została wyjaśniona już w samym powodzie kary i dodatkowo tutaj już dość wystarczająco. Pozdrawiam, miłego wieczoru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.