Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bolesny

mankos

Rekomendowane odpowiedzi

Login: M4NI3K
Nick oskarżonego: Bolesny
Powód skargi: zabranie prawka na 2 dni za rzekomy celowy taran ,lecz nie doszlo do zadnego taranowania
Data zdarzenia: 11.12.2024 okolo godziny. 22:00
Dowody: https://imgur.com/a/vuHETzu
Opis sytuacji: Witam szanowna Administracje, pisze te skarge z powodu zabrania mi prawo jazdy na 2 dni za celowe taranowanie, mimo ze do takiego nie doszlo uwazam ze moderator pomylil sie i nie powinna zostac nalozona na mnie kara mam nadzieje ze te dowody sa wystarczajace. Prosilbym Administracje o szybkie oraz sprawiedliwe rozpatrzenie sprawy.  Dziekuje Pozdrawiam zdrowych i wesołych świąt.

Witam. 

Patrzyłem co się dzieje na mechaniku sf i zobaczyłem jak razem z kolegą naprawiasz auto, cofasz z premedytacją uszkadzając osobę z tyłu, czekasz aż kolega twój naprawi auto i wpychasz się przed kolejkę na stanowisko. Kolega zresztą robił dokładnie jak ty i on dostał pierwszy prawko. Nagranie pokazuje jak zabrałem koledze prawko, a po chwili twoje. Pokaż nagranie z około 4min przed nadaniem kary i wszystko się wyjaśni.

Mysle ze skoro jestes administratorem to powinienes wiedziec ze kolejka jest na prawo do wjazdu na mechanika a nie na srodku ,mialem predzej lagi wiec mozliwe ze tak sie stalo ale za wszystko przeporosilem naprawilem ponownie auto i odjechalem jak widac na zalaczonym klipie. A apropo kolegi nie znalem go dlugo, poznalem go pare minut wczesniej jak pytalem sie o sandkinga. 

19 godzin temu, Bolesny napisał:

Po tym co napisał widzę, że wiesz co zrobiłeś. Zrozumiałbym gdybyś coś napisał do niego, albo próbował ominąć go, ale ty od razu cofnąłeś rozpędzony w niego. W życiu realnym też byś tak zrobił? Jeżeli ktoś blokuje wyjazd, to od tego jest komenda /raport.

Przeciez napisalem ze mialem lagi i z impetem cofnalem w niego ale odrazu po tym wyszedlem z samochodu i go przeprosilem nie mialem zadnego problemu do tego ze stoi na srodku wyjazdu.

Ps.mysle ze w prawdziwym zyciu bym nie mial lagow 😉

Masz racje, że napisał tylko nie to co ty napisałeś, a napisał "kolejka" bo się oboje wpychaliście. Przed nadaniem kary zapytałem jeszcze jego czy czasem wy nie jesteście jego kolegami(bo czasem gracze się taranują dla zabawy, chodź mechanik to nie odpowiednie miejsce do tego) i jedynie co mi napisał to "nie znam sam czekam bo sie wpychaja XDD". Nic innego nie ma w logach od momentu staranowanie do nadania kary(żeby on coś pisał do ciebie na pw czy na localu odnośnie staranowania).

Po przeanalizowaniu nagrania z sytuacji, za którą otrzymałeś karę, jestem w stanie stwierdzić, że została ona nadana prawidłowo. Prawidłową akcją byłoby zgłoszenie faktu zablokowania wyjazdu z mechanika przez innych graczy.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.