Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Manana Hamley'a!

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

b91gVaP.png

869875832_artyku.png.315ac69778a1d347b0465e9141c4c230.png

Witam w piątym artykule z serii "Pojazdy graczy"! Gracz Hamley postanowił odezwać się do mnie z chęcią pokazania swojemu auta szerszemu gronu.

Zapraszam do zapoznania się z rozmową!

wywiad.png.2e48ca11b5baf37e1959dcea9dfc346a.png

R - Redaktor: @Rafaal U - Uczestnik wywiadu: @Hamley

R: Witam cię bardzo serdecznie. Jestem Presman Rafaal.

U: Miło mi cię poznać, jestem Hamley.

R: Zacznijmy więc standardowo od pytania... Jakimi autami jeździłeś przed zakupem tego pięknego klasyka?

U: Moim pierwszym samochodem była Manana z silnikiem 1.8 w dieslu, była takim autem aby po prostu się przemieszczać z miejsca A do miejsca B. Odłożyłem trochę pieniędzy, sprzedałem mananę i zakupiłem Blistę Compact z silnikiem 2.8 w dieslu prosto z salonu. Przeszła ona szereg modyfikacji przez co dzisiaj ma silnik 3.4 z turbiną czy też napęd na wszystkie koła.

R: Można by powiedzieć że Manana powróciła do ciebie niczym bumerang.

U: Haha, dokładnie!

R: W jaki sposób ją znalazłeś, po tablicy rejestracyjnej sądzę że na pewno nie pochodzi z salonu.

U: Podczas swobodnej jazdy natknąłem się na Mananę z nie aż tak wysokim ID, gdyż jest to 784. Po solidnej negocjacji udało mi się odkupić ją za kwotę 70.000$ z silnikiem 1.9 w benzynie.

R: Według mnie, bardzo opłacalny zakup... Jaki tuning wykonałeś po jego zakupie?

U: Postanowiłem zrobić z niej projekt który ciągnie się do dnia dzisiejszego. Aktualnie Manana posiada gwintowane zawieszenie, szerokie koła, przyciemnione szyby o 30%, napęd na tył, silnik o pojemności 2.1 z turbiną 5 poziomu oraz systemem ECU czwartego poziomu. Mananka ma wgrany program na 1000 punktów co czyni z niej naprawdę niezłą wariatkę.

R: Czyli będziesz robić full tune?

U: Co do moich dalszych planów to zamierzam wzbogacić projekt Manany o kolorowe lampy, nitro oraz zestaw drifterski poziomu trzeciego. W dalszej przyszłości planuję zakup Perenniala oraz również zrobienie z niego projektu, lecz tym razem nie pod drift a pod prędkość i przyspieszenie, będę chciał wycisnąć z niego tyle ile tylko się da.

R: W takim razie zapraszam bardzo następnym razem kiedy zakupisz już Perenniala, tym czasem muszę już jechać. Obowiązki wzywają, żegnam!

U: Na razie! Wpadnę na pewno.

galeria.png.32e1a4db41a9185cdb3af3f24c6592f9.png

lwPV3yn.png

EKaMZEo.png

UEz2BCW.png

informacje.png.adaa21e9314bb3c4207d46b2627cf478.png

Chciałbyś aby twój pojazd znalazł się w serii "Pojazdy graczy"? Odezwij się do @Rafaal w wiadomości prywatnej!

gpyLnIM.png.0c7cbe5281b84448b920d91a962303e5.png

Autor: @Rafaal

Korekta: @gereq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.