Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na [Winston] - oskarżony przez [Pawcio.]

Pawcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Winston
Data zdarzenia:  09.12.2024r.
Opis zdarzenia: A więc tak, jako SAMD dostaliśmy zgłoszenie o akcji RP. Był to wypadek z udziałem pozorantów. Na koniec akcji SAPD wezwało SARA a dokładniej przyjechał w.w pracownik, gdy miał zabrać pojazd odegrał to bez akcji Role Play gdzie myślę, powinno być to zachowane skoro wszystkie frakcje odgrywają. Jest to mój powód skargi, liczę na ukaranie pracownika i na rozpatrzenie skargi przez zarząd SARA pozdrawiam.. Dodam jeszcze, że pracownik podjechał jak gdyby nigdy nic zabrał pojazdu który stał za znakiem ( nie wiem jak jest to możliwe zabrać lawetą pojazd przez znak ale ok)

Dowody:  

Spoiler

image.png?ex=67589853&is=675746d3&hm=d4426dd03f8270c852d756eb48572e178033c6d7f9e22871934353af94d491fb&=

Uszanowanie, wytłumaczenie z mojej strony jest proste dostałem zgłoszenie na, Służby, o zabranie pojazdu, PO AKCJI RP, nie zostałem w żaden sposób poinformowany. Źle się rozumieliśmy następnym razem fajnie jak by pracownik był informowany.

[2024-12-09 20:31:05] [Output] : Służby> [SAPD] Starylisu: Potrzebna laweta do pojazdu po RP. Bone County przy Octane Springs (utr.). Dysponujesz?

[2024-12-09 20:37:13] [Output] : << [390] EEbola: ja wezme niestety sie musisz obejsc smakiem

[2024-12-09 20:37:21] [Output] : << [171] Ukyori: Jak coś to on z pozo musi spadać zaraz także jednak wolny jesteś

6 minut temu, Winston napisał:

Uszanowanie, wytłumaczenie z mojej strony jest proste dostałem zgłoszenie na, Służby, o zabranie pojazdu, PO AKCJI RP, nie zostałem w żaden sposób poinformowany. Źle się rozumieliśmy następnym razem fajnie jak by pracownik był informowany.

[2024-12-09 20:31:05] [Output] : Służby> [SAPD] Starylisu: Potrzebna laweta do pojazdu po RP. Bone County przy Octane Springs (utr.). Dysponujesz?

Co nie zmienia faktu, że powinieneś chociaż dla dobra frakcji odegrać RP, czekam za wypowiedzią zarządu.

Teraz, Winston napisał:

Zmienia to fakt, taki że jeżeli dana sytuacja tego nie wymaga to nie ma takiego obowiązku, również czekam.

Nadal nie wiem czemu nie wykonałeś RP, bronisz sie niby tym, że nasza akcja dobiegła końca bo SAPD napisał po akcji ale jeśli byś ty odgrywał RP to dalej była by to część akcji. 

I dalej nie odpowiedziałeś mi na pytanie jak możliwe jest zabranie pojazdu przez znak. 

Witam, Kierownik xPawel69.

Pierwszym oskarżeniem w stronę pracownika jest brak wykonania RP. 
Analizując dowody nadesłane w skardze widzę winę obu ze stron.

W dniu 9.12.2024 o 21:29, Winston napisał:

[2024-12-09 20:37:13] [Output] : << [390] EEbola: ja wezme niestety sie musisz obejsc smakiem

[2024-12-09 20:37:21] [Output] : << [171] Ukyori: Jak coś to on z pozo musi spadać zaraz także jednak wolny jesteś

Z jednej strony mamy pracownika SAPD i członka Posorant Group informującego o zakończonej akcji RP, natomiast z dowodów nadesłanych przez stronę oskarżającą możemy zauważyć że akcja nadal trwa i zabezpieczenia są rozstawione, tym samym pracownik ma obowiązek odegrać RP.

Drugim oskarżeniem jest 

W dniu 9.12.2024 o 20:45, Pawcio. napisał:

Dodam jeszcze, że pracownik podjechał jak gdyby nigdy nic zabrał pojazdu który stał za znakiem

Tu faktycznie jeśli pracownik wykonywałby akcje RP to niedopuszczalne by było zabranie pojazdu przez znak, ale jeśli nie wykonywał akcji RP to takowe zabranie nie stanowi problemu.

Podsumowując upominam Cię i  przypominam Ci @Winston o obowiązku wykonywania RP na akcjach RP.
Tym razem pracownik zostanie ukarany słownie, a skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.