Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Amiczek.

Desola7e

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Desola7e
Nick oskarżonego: Amiczek
Powód skargi: Dostałem od tego jegomościa bana na prowadzenie pojazdów na 12h gdzie nawet "clipa" dostał jak jestem celowym taranem. Gdzie lekko stuknąłem typa tyłem samochodu.

Później na pw. zwraca się do mnie "misiaczku" Pan Amiczek... A co my jesteśmy z jednej piaskownicy, żeby sobie misiaczkować? Bo nie rozumiem... nieodpowiednie zachowanie jak dla mnie.Nikt nie będzie się wywyższać i misiaczkować, wysłałem reporta na Pana Amiczka o prowokacje, sam sobie odebrał report, apropo czasmi mam wrażenie, że niektórzy biorą sobie władze za bardzo i zapominają się... 
Data zdarzenia: 09.12.2024
Dowody: Tutaj niech Pan supporter wstawi dowód, za który mnie ukarano bo dostał "dowód w postaci clipa od gracza". Bo raczej nie powinno tak to wyglądać. przelałem kasę, i przeprosiłem typa. 
Opis sytuacji:  lekko wjechalem w faceta i dostałem kare na 12h. Nieproporcjonalnie do zarzucanego mi czynu.

Hej, nie mam obowiązku wstawiania dowodu to po pierwsze, po drugie nie było żadnego reporta na mnie z prowokacjami. Misiaczkowania nie uważam za jakieś wywyższanie się ponad Ciebie, pisałem z Tobą, jak równy z równym. Karę nadal uważam za nadaną słusznie.

Życzę miłego wieczorku!

" po drugie nie było żadnego reporta na mnie z prowokacjami." Sam go napisałem i sam sobie przyjąłeś tego reporta więc komu dziecko do brzucha wciskasz bo nie rozumiem? kogo próbujesz oszukać i rzucić klapki na oczy?

Misiaczkowaniem nie nazywam twojego wywyższania się, tym słowem zaprezentowałeś jaki poziom posiadasz w administracji i jak profesjonalnie potrafisz podejść do tematu. 
Narazie pokazałeś mi jak dobrze działa kolesiostwo między graszem a supporterem(mam na myśli tamtego gracza).
Nie życzę sobie tego typu zwrotów co do mnie, możesz tak się zwracać  do swojej Panny jeśli ową posiadasz.

Nie mam ochoty więcej się przegadywać, wręcz powtórzę. Kara nie proporcjonalna do wyrządzonych czynów.

5 minut temu, Desola7e napisał:

Narazie pokazałeś mi jak dobrze działa kolesiostwo między graszem a supporterem(mam na myśli tamtego gracza).

Nadal nie rozumiem zarzutu kolesiostwa, dostałem report, zrobiłem to co do mnie należało, a Twoje tlumaczenie, że gracz miał rozwalone auto i to on powinien dostać prawko bez żadnego dowodu po prostu nie ma sensu, tyle z moich wypowiedzi, miłego wieczoru.

Cześć,

przeanalizowałem podesłany dowód, z którego wynika, że staranowałeś (czyli uderzyłeś) gracza pojazdem. W wątku tłumaczysz, że przelałeś pieniądze graczowi, ale nie widzę tego w logach.

Jestem w stanie zgodzić się, że odzywki per "misiaczek" do graczy nie przystoją członkom administracji. W tej sytuacji proszę @Amiczek poprawić styl prowadzenia komunikacji z graczami.

Skarga zostaje odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.