Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Lukas

PlayboiCarti

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18636
Login: KriT
Nick oskarżonego: lukas
Powód skargi: Wymuszenie zapłaty mimo winy
Data zdarzenia: 9.12.2024 13:55
Dowody:  https://imgur.com/a/hvXxjKh
Opis sytuacji: Witam, wiec tak, wracajac z kuriera nie patrzylem na ekran, przez co jechalem srodkiem drogi, wtedy tez gracz lukas jechal dokladnie w ten sam sposob czego z poczatku nie zauwazylem. Przeprosilem gracza, a ten odrazu wylecial z tym ze rep i mam placic, jako ze czasu nie mialem to mu zaplacilem i pojechalem dalej. Po chwili lukas pisze do mnie cos w stylu "150 to za sam silnik" "200 za maske" wtedy tez postanowilem sprawdzic powtorke ktora zrobilem. Na nagraniu ewidentnie widac ze wina lezy po obu stronach, po krotkiej rozmowie z supportem ten stwierdzil ze moze dac obu prawko(xd) albo zebym pisal skarge wiec pisze. Nie pisalbym tego bo nie boli mnie gotowka w grze komputerowej ale gracz pokazal zero zainteresowania sytuacja i strasznie go zabolala stluczka

licze na zwrot 150 doli ktore mu przelalem
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:   image.png.602e005c5183b446546dfd49404ae8dc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.