Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Roczki

GrubyRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Login: 19400
Nick oskarżonego: Roczki
Powód skargi: Nie dopełnianie swoich zadań ,zbyt słaba ocena sytuacji
Data zdarzenia: 08.12.24 godzina od około 20:38 do 21:08
Dowody: <image.thumb.png.52578188b1657c2277a3249c8df34874.png

oraz klipy ,które używałem do reportów
Opis sytuacji: wracają z jakimś kompletnie mi obcym graczem z ls do sf na spawn nastąpiła pierwsza sytuacja z celowym taranem 3 graczy ,którzy bardzo dobrze się znają

napisałem na nich reporta z tego co zauważyłem po napisaniu skargi nie dostali nawet warna lecz podkreśla z tego co ja widziałem. Jeżdżąc swoim pojazdem notorycznie widziałem jak ci sami gracze celowo taranują ,więc napisałem drugiego reporta minęło około 5-10 min zanim cokolwiek otrzymali przy tym nadal odwalali po dużej ilości taranów jacy ci gracze odwali + ich 3 kolega ,który na ten moment nic nie dostał otrzymali zakaz prowadzenia pojazdów na 1 dzień oraz 6h gdzie zwykli gracze wykonujący celowy/nie zamierzony taran często taki zakaz otrzymują na około 1-2dni

Sytuacja z nagrania wymagała dokładnego przeanalizowania, aby ustalić winę jednego z kierowców, ponieważ nie byłem pewien, czy doszło do celowego taranowania. Dla pewności rozpocząłem jego obserwację. W trakcie specowania  nie zauważyłem, aby odwalał, więc nie nałożyłem na niego kary.

Pozostałych dwóch graczy również obserwowałem przez chwilę, aby sprawdzić, czy nadal dopuszczają się taranowania, co spowodowało nieco dłuższy czas reakcji między odebraniem raportu a nałożeniem kar. Później ponownie zgłosiłeś, że gracze nadal taranują, ale w czasie kolejnej obserwacji zauważyłem, że stali na mechaniku. Ostatecznie kary zostały nadane odpowiednio do tego, co widziałem na nagraniu oraz do historii kar obu panów. 

Przeanalizowałem nagranie z reporta na obu graczy, natomiast nie doszukałem się wykroczenia z ramienia członka administracji. Jeżeli po dalszej obserwacji nie wyniknęły inne zdarzenia, które mogłyby zostać dodatkowo zakwalifikowane jako utrudnianie rozgrywki, to w mojej ocenie nie należałoby karać graczy bardziej dotkliwie.

Skarga zostaje odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.