Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza rafalus12

Mir4s

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4757
Login: MirasHandlarz
Nick oskarżonego: rafalus12
Powód skargi:  Oszustwo przy sprzedaży auta
Data zdarzenia: 07.12.2024
Dowody: [2024-12-07 01:35:38] [Output] : << [60] rafalus12: id 60 sellnie sadlera 2.5Pb poszki 2.2, duza felga, radio, opony drift za 30k

https://imgur.com/a/sqGZetu - Rozmiar felg standardowy

Opis sytuacji: No to tak jak widać na załączonym logu rafalus12 przedstawił mi co posiada jego auto wystawione na sprzedaż. Wszystko fajnie pięknie, dokonaliśmy transakcji. Jadę na wulkanizacje zobaczyć jak to się ma rzeczywiście a tu niespodzianka dużych felg nie ma. Wnoszę o dopłate 22,500$ na duże felgi i myślę że po sprawie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/fd7roby

Rozmowa z graczem na serwerze:

[2024-12-07 12:48:09] [Output] : << [164] rafalus12: ile musze ci oddac zebnyswykasowal tÄ… skarge
[2024-12-07 12:48:15] [Output] : >> [164] rafalus12: 22500
[2024-12-07 12:48:20] [Output] : << [164] rafalus12: bo widze ze przygotowales sie dobrze
[2024-12-07 12:48:27] [Output] : << [164] rafalus12: nie ma mowy juz wole dostac bana XDD

jestem

ja moge opisac cala sprawe

sprawa wyglada tak, kupilem sadlera za chyba 25k z przeznaczeniem na handel, zdemontowalem z niego felgi a mial duze felgi, dopiero potem skapnolem sie ze jak zdemontuje fele to sie duze felgi usuwają

i teraz mam problem bo sprzedalem chyba za 30k ziomkowi i teraz nie wiem co mam robic

Jako, iż tune pojazdu się zmienił a sam oskarżony nie ma gotówki by dokonać odmiany, jedyną formą zakończenia tej skargi jest uzbieranie przez oskarżonego 22.500$ na koncie, a następnie zamontowanie brakującej części przez ARCON. @rafalus12 - ile czasu potrzebujesz na uzbieranie tej kwoty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.