Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na AmzeK

Grudzien

Rekomendowane odpowiedzi

Login: hsze
Nick oskarżonego: AmzeK
Powód skargi: Brak kompetencji. Nie potrafienie ocenienia sytuacji.
Data zdarzenia: 21:35:51
Dowody: https://imgur.com/a/LyRHAs7 | Logi pm
Opis sytuacji: A wiec tak jak widać na klipie jadę autostrada v-max tyle ile można na autostradzie i gracz o Nick'u BratStal driftował na rondzie niestety nie wyhamowałem pojazdem marki Infernus NSX gracz zaplacil mi jedyne 50$ a wiec postanowiłem zrobić klipa wysłać /report i przyjął moderator AmzeK | rozmowa tocząca się na pm jest w Logach | Mówił mi że nie może wystawić graczu warna iż nie posiada dowodu o naprawieniu samochodu lecz wiedząc iż jest to infernus nsx można stwierdzisz od razu ze naprawa nie będzie tania następnie wykłucałem się z moderatorem że gracz niby wjeżdżał na rondo a widać ze driftuje. 
Niestety jak widać brak kompetencji wychodzi na jaw 
Nie pozdrawiam.

Witam, z góry przepraszam za długie oczekiwanie na odpowiedź, przeoczyłem tę skargę. Zaznaczę, że jestem świadom konsekwencji, które wiążą się z tym czynem.

Napisałeś raporta z dowodem, że gracz "driftował" na rondzie i Cię staranował. Natomiast na klipie widoczny jest jedynie jeden urywek, na którym nie jestem w stanie stwierdzić czy gracza jednorazowo zarzuciło na rondzie i nie wyrobił czy rzeczywiście "driftował" tam od większego czasu. Na załączonym klipie wystarczyło zwolnić gdy zauważyłeś gracza na rondzie, miałeś wystarczająco czasu aby to zrobić, lecz stwierdziłeś, że lepszym wyborem będzie przyśpieszenie z nitrem i uderzenie gracza z całym impetem. Dodatkowo w tym przypadku Twoim obowiązkiem było przepuszczenie osoby, która jest na skrzyżowaniu i pozwolenie jej aby swobodnie je opuściła, ponieważ to gracz na rondzie miał pierwszeństwo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.