Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na nismo_o

Dartoz

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 61532

Login: Dartoz

Nick oskarżonego: nismo_o

Powód skargi: wykorzystał moja niewiedzę w celu sprzedania auta za zawyżona cenę 

Data zdarzenia: dzis

Dowody: są w logach

Opis sytuacji: kupiłem od niego czystego Vincenta 1.5 w dieslu za clovera max silnik i jakieś tam duperele i 17k dopłaty, po dowiedzeniu się że vincenty nie chodzą po tyle zaoferowałem odmianę lecz gracz nie chce na nią przystac

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: też w logach, nie mogę go oznaczyć nie wiem czemu 

Po pierwsze , to nie ja trułem ze chce się wymienić, !!! Gracz Dartoz pisal do mnie z 10/15min czy sie wymienie za mojego vicka , dawał clovera i 19/20k , 

Po dojechaniu na giełdę Gracz nie odpuszczał i naciskał na mnie dalej gdzie ja załatwiałem inne sprawy wszystko jest w logach!. Gdy dochodziło do wymiany Gracz zaproponował clovera i 17 k na co już się zgodziłem bo nie miałem czasu się targować. Wymiana nie miała na celu na kimś zarobić była dokładnie 1za1 , gdy Gracz poinformował mnie o skardze zaznaczyl ze chce odmiany bo " Mój vincent jedzie 150km/h a jego clover jechał 170km/h " 🙂 xd .

Clovera już nie mam a skarga jest nie słuszna pzdr. 

Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.