Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na IXAL

WiolaWiniewska

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na IXAL

UID: 84161
Login: balon
Nick oskarżonego: IXAL
Powód skargi: Błedne zabranie pojazdu na parking policyjny
Data zdarzenia: 02.12.2024 18:49
Dowody: Jezeli beda potrzebne bede mogl dodac
Opis sytuacji: Kupilem samochod opcja kup teraz na gieldzie. Nie mialem jak go zabrac poniewaz zostalo mi zabrane prawo jazdy. Samochod ten zabrali mi na parking policyjny, zamiast na przechowalnie. Byla to blista compact
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/ia6dNJn

23 minuty temu, TheTren napisał:

Witam, Skarga w złym wątku, byłem wtedy z graczem @IXAL w brygadzie, pojazd był na giełdzie nie wystawiony, wiec kupując go mogłeś poprosić admina na /report o wytepanie go, ale postanowiłeś go zostawić. Taka nasza praca, a jest zakaz parkowanie na giełdzie.

Pozdrawiam!

Jak mialem napisac jezeli mialem mute, z innym pojazdem admin nie chcial go wytepac na przechowalnie bo powiedzial ze nie moze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.