Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym Kierowcą progenxd

Xybez.

Rekomendowane odpowiedzi

wywiad.png.ac048e0f816f652755e684b4789acfc3.png

informacje.png.726801ba3c71036c67283a70992e291a.png

Witam wszystkich czytelników! Z tej strony Junior Reporter @Sebix79_Game z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj chciałbym Wam przedstawić Wywiad z Doświadczonym Kierowcą z frakcji San Andreas Transport CorporationZapraszam do przeczytania materiału.

wywiad!.png.831111c2895459ac6cce32c4ecb8cbed.png

S: @Sebix79_Game  |  P: @progenxd

S:  Witam z tej strony Junior Reporter @Sebix79_Game z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
P: Witam wszystkich czytelników i ciebie, chętnie odpowiem na twoje pytania.

S: Okej, może na start opowiedz nam coś o sobie.
P: 
Krótko i na temat. Nazywam się Radek i w tym roku kończę 21 lat. Moimi zainteresowaniami jest motoryzacja i rolnictwo. W wolnych chwilach spędzam czas na swobodnych jazdach po mieście, słuchając w tle nutek, z soczystym basem/

S: Jak wyglądały twoje początki na serwerze?
P: 
Do wspólnej gry na projekcie zaprosił mnie GhostTownPL i on opowiedział mi o tym serwerze. Oczywiście początki na serwerze były ciężkie, ale widząc, jaki ten serwer ma potencjał i jakie posiada on podmianki aut, to po prostu się zakochałem. Czy do dziś żałuje? Oj nie.

S: Dobrze, a jaki posiadasz staż na serwerze?
 P: 
Posiadam aktualnie 1106h. Przez ten okres udało mi się stworzyć organizację, dołączyć do frakcji SATC, oraz zebrać trochę pojazdów, które mnie interesowały.

S: Należysz do frakcji S.A. Transport Corporation, przybliżysz czytelnikom, na czym polega właśnie ta frakcja?
 P: 
Oczywiście już śpieszę z wyjaśnieniem! Nasza praca należy od Transportu gracza z Punktu A do punktu B w jak najlepszej atmosferze oraz bezpiecznym otoczeniu w przebytym kursie.

S: Dlaczego wybrałeś S.A. Transport Corporation, a nie inną?
P: 
Dlaczego SATC? Gdyż miałem sporo stażu na innych serwerach konkurencyjnych i ta frakcja nigdy mi się nie nudzi, gdyż rozmowa z klientami i przebyty czas na drogach San Andreas to czysta poezja dla mojej osoby.

S: Jakbyś odszedł z SATC, do jakiej innej frakcji byś się wybrał?
P: 
Planów jest wiele na każdą z frakcji, ale chyba takim drugim miejscem po SATC, byłaby frakcja SARA.

S: Skąd wziąłeś pomysł na nick "progenxd"?
P: 
Sytuacja jest dosyć śmieszna i zabawna, gdyż podczas rozgrywki na GTA V był pewny model pojazdu, jakim zwał się Progen T20 i tak człowiek pomyślał a żeby się nazwać tak, jak auto i dodać na końcu "XD" gdyż sporo sytuacji dało mi na twarz tą ksywą i tak tworzył się nick progenxd.

S: Co lubisz robić w wolnym czasie, poza graniem w MTA?
P: 
Oczywiście w wolnych chwilach zajmuje się z rodzicami gospodarstwem oraz lekkimi naprawami w autach. A poza MTA lubię sobie ograć The Walking Dead, Farming Simulator wszelkie NFS oraz grami typu retro.

S: Na pewno masz realne marzenie, przybliżysz nam, jakie ono jest?
P: 
Moim takim oczkiem w głowie co prawda dalekie marzenie, ale z czasem może mi się to udać, czyli zakup Nissana 350Z lub Audi RS3, gdyż te auta mają dla mnie pewną historię, ale nie będę zbytnio się z tym rozpisywać.

S: Dobrze, nasz wywiad nadszedł ku końcowi, chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: 
Oczywiście, dzięki za ten wywiadzik i chciałbym serdecznie pozdrowić Ciebie, całą organizację Intercontinental, całą frakcję SATC oraz @GhostTownPL, @AndrzejTaxowkarz, @MrBeast, @Veirdness i wszystkich czytających.

XGwBbve.png.120a6188d2d7d73d63dadace47272f41.png

Wywiad dobiegł końca. Mam nadzieję, że wszystkich czytelników zaciekawił. Dziękuję bardzo wszystkim za przeczytanie oraz do zobaczenia w kolejnych materiałach.

bla.png.5842f147a26c23888b2f58bedc872169.png

Dla Redakcji Project News

0GV9WRo.png.99c1818b84d941f79113263f2d488c06.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.