Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Maro86

nikolaus

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 75398
Login: nikolaus
Nick oskarżonego: Maro86
Powód skargi: Brak dotrzymania umowy
Data zdarzenia: 27.11.2024r.
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak, że zamieniłem się z graczem autami. Przed wymianą dogadałem się z graczem o możliwości odmiany jeśli tam auto mi sie nie spodoba lub nie bedzie mi sie chciało sprzedać. Gracz bez problemu zaakceptował mój warunek, natomiast teraz nie chce się odmienić łamiąc w tym naszą umowę. Pisałem z moderatorem copka i napisał mi, że moge pisac skarge jeśli od wymiany nie minelo 24h. 24h minie o 18:22. Gracz mówił coś o zmianie felg czy coś tam koszty zmian moge zwrócić.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Maro86

Teraz, Maro86 napisał:

Witam nie chce się odmieniać, auto mi się podoba ich wartość jest podobna . wymiana byla 1do1 . Pozdawam

Gracz zaakceptował warunki odmiany, które mu pisałem i się zgodził. Dodatkowo powiedział, że auto z tak niskim ID nie przeszkadza, że pojazd jest w Diesel'u, a okazuje się inaczej. Nie pozdrawiam i nie polecam wymian z takim użytkownikiem.

21 minut temu, nikolaus napisał:

Gracz zaakceptował warunki odmiany, które mu pisałem i się zgodził. Dodatkowo powiedział, że auto z tak niskim ID nie przeszkadza, że pojazd jest w Diesel'u, a okazuje się inaczej. Nie pozdrawiam i nie polecam wymian z takim użytkownikiem.

wcale nie było żadniej umowy o odmianie na nic takiego się nie godziłem. To ze po wymianie napisaleś ze wrazie czego chcesz się odmienić, co nie było ustalone przed wymianą. Piszesz 23 godziny po wymianie każda osoba może sobie tak napisać.

Teraz, Maro86 napisał:

wcale nie było żadniej umowy o odmianie na nic takiego się nie godziłem. To ze po wymianie napisaleś ze wrazie czego chcesz się odmienić, co nie było ustalone przed wymianą. Piszesz 23 godziny po wymianie każda osoba może sobie tak napisać.

Mordeczko nie oszukasz administracji bo wszystko jest w logach, więc nie kłam. To, że jesteś bez honoru i nie umiesz dotrzymać umowy to nie moja sprawa. Nikt ci nie kazał zgodzić się na warunek odmiany. Nic nie dodaje wiecej i nie wypowiadam, wystarczy mi to ze administracja odpisala mi ze mam prawo do napisania skargi w przypadku jak gracz sie zgodzil na odmiane i mam na to 24h od momentu wymiany. Na auto nie mam kompletnie zadnej oferty, jest totalny brak zainteresowania tym autem i oszukales mnie ze diesel to nie przeszkadza a z 5 osob mi napisalo ze to diesel to nie chce. Tyle ode mnie czekam na odpowiedz administracji.

W dniu 28.11.2024 o 17:54, Maro86 napisał:

Witam nie chce się odmieniać, auto mi się podoba ich wartość jest podobna . wymiana byla 1do1 . Pozdawam

najlepsza oferte jaka dostalem za cluba to 850k natomiast za flasha dostawalem w okolicach 1.2-1.35kk,wiec nie zgadza sie twoja matematyka

Auto sprzedane za 1kk, ponieważ nikt nie oferował wiecej a ja nie mam czasu na wasze śmieszne sprawdzanie glupiej skargi 3 dni. Postanowilem sprzedac lecz skargi nie konczymy oferte max dostalem 1kk a za flasha wiecej dostawalem o ponad 200k zatem chcialbym otrzymac jakas kase poniewaz uzytkownik dorobil sie ta wymiana co najmniej 300k. ps dzieki za reputacje

Ustalenie warunków wymiany to wasza sprawa, nas interesuje regulamin, a zgodnie z nim transakcja nie budzi zastrzeżeń. To nie wygląda jak sprawa np. z pożyczką czy ratami, że oddanie tego jest ustalone regulaminem i za brak spłat są wyciągane konsekwencje. Odmiana w tym wypadku nie jest obowiązkowa, a jest jedynie dobrą wolą obu stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.