Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na kamcio34

P!oter

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2439
Login: P!oter
Nick oskarżonego: kamcio34
Powód skargi: nieposzanowanie organizacji oraz ich członków. 
Data zdarzenia: 28.11.2024
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci>
Opis sytuacji: Gracz był V-liderem w mojej organizacji lecz totalnie się nią przestał interesować, nadałem awans dla bardzo pomocnego i miłego gracza który wypełniał praktycznie wszystkie jego obowiązki a kamcio zaczął najeżdżać że to faworka itp. Później zaczął każdego obrażać oraz utrudniać co widział moderator @Mari (przepraszam za Ping) zastawił wjazd do bazy która była jego posiadłością abyśmy nie mogli zabrać pojazdów z niej. Później gdy dostał mute na serwerze za wyzwiska i prowokacje to przeniósł się na discorda gdzie ubliżał każdemu kogo miał pod ręką, grożąc przy tym atakami DDoS.

Bardzo proszę o wyjaśnienie sytuacji z delikwentem, więcej dowód załączę jutro w odpowiedzi gdy wejdę na komputer. 

Dodatkowo proszę o wypowiedź gracza Pablo69 o którym jest mowa w temacie „faworyzacji”
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

IMG_2793.jpeg

IMG_2794.png

IMG_2792.png

co pisałem to prawde co bede kryć. Faworka jest i była w organizacji La Vida Coca chłop za przypisanie aut o wartości ok. 2/4kk dostał vlidera gdzie w planach tworzenia org ( pablo ) nie był w planach. Stanowiska w organizacji miały mieć pewne osoby które mogę tu wymienić Lider: piotrek vlider kamcio34/KAM_PL użytkownik ( pablo ) ma w tej organizacji faworke od lidera co nie jest ( chyba ) zgodne z regulaminem 1756941657_Nowyprojekt(20).jpg.5702e0220073fc96c5c5b023357ec39e.jpg( ss od osby z org ). Odnośnie aut które były na mojej posesji mogłem wezwać SARA czego nie zrobiłem a zastawiłem szlaban ze względu na to że członkowie la vida coca mogą to otwierać + jest to bez sensu zeby ktoś wchodził mi na posesje. Z tego co pamiętam moderator ( Mari ) tepnął wam pojazdy z czego nie było z jego strony informacji ze mam odstawić auto bądź umożliwić wyjazd ( można sprawdzić logi ). Co do wiadomości na dc w regulaminie na forum projecta nie ma nic napisane że użytkownik zostanie ukarany bądź może zostać ukarany ! pozdrawiam i administracji życzę miłego dnia! 

No to najwidoczniej ten członek organizacji każdemu mówi coś innego, jeśli chodzi o pojazdy, zostałeś poproszony z 3/4 razy o przesunięcie w celu wydostania pojazdów. Poza tym, żadnej faworyzacji nie było, nie ma i nie będzie, Pablo69 został awansowany wyżej z powodu na: Liczną pomoc w sprawach organizacyjnych, duża aktywność w życiu organizacji, pomocy innym członkom itp (mogę wymienić więcej). Obraziłeś się za rzekomą „faworyzacje” to wytłumacz tutaj gdzie byłeś gdy Cię potrzeba było w organizacji? Bo Pablo przez większość czasu pomagał mi w wypełnianiu obowiązków które należą do V-Lidera (czyli Ciebie z przeszłości) ile prosiłem Ciebie o coś żebyś zrobił a nic nie było. Tak samo KAM z którym spiskujecie, prosiłem tyle razy aby zrobił coś na discordzie i do dziś się nie doczekałem. Ja mogę administracji udowodnić wszystkie wiadomości i tak dalej, z dowodami na to, że żaden gracz nie był faworyzowany. 

Po 1 nie mówię co innego tylko to ty się gubisz w tym co piszesz a po 2 jak nic nie było robione i nie było faworek , Pablo pierw przepisał auta nagle dostał vlidera nie powiadomiłes nikogo nie zrobiłes ani rekrutacji ani nic powiadomienia o tym, przed czym jeszcze twierdzisz ze ja nic nie robiłem gdy chciałem cos robic to nie miałem v-lidera od ciebie stworzyłem ci serwer discord od podstaw i gadasz na mnie farmazony i ze nic nie robię ale to ty przez miesiąc czasu nie dodałeś zebry do serwera dc , nie pomogłeś mi przy tworzeniu serwa gdy cie o cos prosiłem i teraz jeszcze próbujesz mnie oczernic zastanów sie co piszesz i co robisz bo obecnie to ty gadasz farmazony i z tego co kojarze byłes najmniej aktywny ode mnie i kamcia z mojej strony to tyle i nie ciągnij tego tematu dalej bo sie pogrązasz 

Ja się nie pogrążam kolego, ile razy Cię prosiłem o dodanie czegoś na tym discordzie itp? A poza tym można zapytać członków organizacji kto jest aktywny najbardziej, ja rekrutowałem członków, ja z nimi spędzałem czas, ja rozwiązywałem jak zaczęły się robić jakieś mini sprzeczki między członkami i każdy potrafi się zachować zgodnie z etyką nie to co kamcio który dostał mute na serwerze to przeniósł się do obrażania na discordzie. Moim zdaniem żałosne z waszej strony. Co do odpowiedzi na twój zarzut „nie dodania Zebry na organizacyjny serwer discord” wysłałem zaproszenie lecz na żadne wiadomości nie było odpowiedzi z jej strony (dowody również mogę załączyć na życzenie administracji rozpatrującej skargę) 

Słowem zakończenia bardzo proszę o nie wypowiadanie się pod tą wiadomością do momentu wypowiedzi administracji. Dziękuję!

piotrek, zamij sie swoimi sprawami my swoimi bo za duzo gadasz za mało robisz poczatki administracji... co robiles? chu... robiles siedziałeś na sara zeby dupe lizaca w zarządzie w org nie pomagalaes robilem ja i kam siedzielismy na kanalach jedynie co pisales wieczorem moge wbic i nie wbiles tak dbasz o organizacje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.