Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[L] Cały Last Dime Motel w Las Venturas OD 0$

Ventos

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Ventos
ID: Od 380 do 396 // 17 blipów
Cena za dobę: 150$
Sposób kontaktu: Forum
Dodatkowe informacje: Baza zainkasowana od barona narkotykowego Chojraka, który został złapany podczas próby ucieczki na lotnisku Las Venturas do San Fierro.  Czy chcesz poczuć ten klimat, który tam Panuje przez historię?! TO JEST WŁAŚNIE BAZA DLA CIEBIE! NA CO CZEKASZ?! DO DZIEŁA!

Cena wywoławcza: 0$ 
Minimalna kwota przebicia: 1000$
Data i godzina zakończenia licytacji: 26.11.2024 23:59

Zdjęcie nieruchomości: ttm89li.png

Oświadczam iż zapoznałem/am się z regulaminem licytacji i zobowiązuje się wywiązać z obowiązujących mnie punktów regulaminu działu: Tak

Pare domkow przepadło, zle byly oplacone. Oplacilem na jeden dzien do przodu, lecz gracza nie było w godzinach w ktorych bylem dostepny aby je sprzedac jak byly oplacone. Nie fajnie wyszło i sam nie jestem zadowolony z tego powodu. Bedzie ban czy moze jakas kara czy cos?

10 godzin temu, LastoAkaRudy napisał:

@kvbusss@Ventos 24h na dokonanie wymiany 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.