Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Sonda uliczna na temat pracy szambiarza

helly
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

QGtuYYm.pngM3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Junior Reporter @hellyRedakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przychodzę do Was z 3 sondą uliczną stworzoną przez naszą redakcję. Sonda jest na temat pracy szambiarza. W sondzie wzięło udział 5 uczestników. Zachęcam do zapoznania się z artykułem.
vgC1HDp.png

Pierwszym uczestnikiem sondy był @vvyjscie.
5V20MaL.png
h: @helly | v: @vvyjscie

h: Witam z tej strony Junior Reporter @helly  z Redakcji Project News. Czy chciałbyś wziąć udział w sondzie ulicznej dotyczącej pracy szambiarza?
v:
Siemka, tak.

h: Więc na początek, czy według Ciebie warto pracować jako szambiarz na serwerze?
v:
A więc tak według mnie warto pracować na pracy szambiarza jedynie w porach rannych gdzieś koło 5/6 mało osób na serwerze i studzienki pełne, jak i nocnych po 24, gdzie ludzie po odebranej nagrodzie wychodzą z serwera.

h: Czy uważasz, że wymagana ilość reputacji jest słuszna?
v:
Tak 800 reputacji to wręcz idealna ilość, jaką gracz powinien posiadać.

h: Czy zarobki z pracy szambiarza Cię satysfakcjonują?
v: Wydaje mi się, że tam na 0 lvl zarabiasz od 6000$ do 7000$ na godzinę. Też praca jest bardzo łatwa, bo można sobie w tle puścić film/podcast, czy gadać ze znajomymi i jeździsz ze studzienki do studzienki.

h: Jak oceniasz system zdobywania ulepszeń?
v:
No system ulepszeń jest słaby, bardzo trudno zdobywa się exp, bo za kurs 10000L dostajesz 70-90exp.

h: Co byś zmienił w pracy szambiarza?
v:
Na pewno powiększyłbym ilość exp'a zdobywanego przy oddawaniu litrów.

h: Dobrze, w takim razie to będzie wszystko. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
v:
Dziękuję, pozdrawiam redakcję, moich przyjaciół @Mlynarek @Sluffy @Cebulka420, oraz całą organizację Route66.

BKBb9pA.png

Następny był @TryNotToRageee (dawniej -=KodaK=-).

5V20MaL.png

h: @helly | T: @TryNotToRageee

h: Witam z tej strony Junior Reporter @helly  z Redakcji Project News. Czy chciałbyś wziąć udział w sondzie ulicznej dotyczącej pracy szambiarza?
T:
Hejka! Oczywiście.

h: Więc na początek, czy według Ciebie warto pracować jako szambiarz na serwerze?
T:
Jasne, że tak. Jedyna praca, która się nie nudzi, można sobie na niej pracować i również sporo pisać podczas zapełniania zbiornika.

T:
Chyba tak.

T:
Raczej nie, według mnie mając jednak max lvl 7k, około wychodzi w godzinach szczytu, mimo że mam swoją trasę ulubioną i dalszą od BB to jednak często są kradzione studzienki przez graczy, przez co sporo mniej idzie czasem zarobić niż 7k, które podałem wcześniej.

T:
Nie jest zły w miarę przyzwoity do takich kutrów np. czy apki szybko idzie, porównywałbym coś bardziej czas lvl-owania do kuriera.

T:
Chyba nic nie jestem jakiś mega wymagający, praca mi się nie nudzi i jak widzę ją na dziennym zadaniu to od razu dzień lepszy.

T:
Pozdrawiam szambo-nurków bęc.

ACnpojG.png

Trzecim uczestnikiem był gracz @xeytzzz.

5V20MaL.png

h: @helly | x: @xeytzzz

x:
Cześć! Jasne.

x:
Moim zdaniem warto, ale tylko rano. W godzinach popołudniowych jest sporo graczy na serwerze, co wiążę się z tym, że większość studzienek może być pusta przez popularność tej pracy. Ja sam w sobie pracowałbym w nocy, ewentualnie rano no bo w godzinach 14-20 się nie opłaca.

x:
Uważam, że tak. Nie jest ani za duża, ani za mała.

x:
Nie wiem, jakie są zarobki na wyższych levelach, jednakże zarobki na 0 levelu jak dla mnie są przyjemne.

x:
Jeśli dobrze rozumiem, to chodzi o system zdobywania doświadczenia. Moim zdaniem jest on zbilansowany i całkiem szybko idzie zdobyć kolejne poziomy.

x: W sumie to nic. 

x:
Dziękuje za możliwość udzielania odpowiedzi na pytania. Chciałbym pozdrowić @Jacob.gg, @KapiksOnekk. oraz @xanny również pozdrawiam cały biznes Project News, jak i wszystkich pracowników.

VXkoxTo.png

Czwartym uczestnikiem jest @.Wonski.

5V20MaL.png

h: @helly | .W: @.Wonski

.W:
Jasne!

.W:
Jak najbardziej polecam. 

.W:
Tak.

.W:
Jak najbardziej są przyzwoite. 

.W:
Hmmm nie mam szczególnego zdania o ulepszeniach.

.W:
Dodałbym opcje 2-osobową.

.W:
Pozdrawiam @Kartun, @Kacp3r oraz organizację La Cosa Nostra.

472GcIG.png

Ostatni na naszej liście jest @D4rkNight.

5V20MaL.png

h: @helly | D4: @D4rkNight

D4:
Hejo, tak.

D4:
Oczywiście, że warto pracować. Bardzo przyjemna praca.

D4:
Tak jak najbardziej.

D4:
Owszem, są satysfakcjonujące, ponieważ, jest to praca nienudna i ciekawa.

D4:
Bardzo dopracowany sam prawie posiadam na maksa ulepszonego szambiarza.

D4:
Może bym zmienił model szambiarki na inny jakiś ładniejszy i rozbudowany bardziej oraz studzienki jakoś polepszył.

D4:
Jasne! Pozdrawiam cieplutko @Mixsu, @Wejperson, @Szakal_, wszystkich graczy, frakcje oraz administracje. Miłej Gry i do zobaczenia na serwerze!

6avhmcG.png

ogLhwZW.png

Każdy z uczestników sondy się wypowiedział, więc czas na małe podsumowanie. Jeśli chodzi o pieniądze, to opinie były raczej pozytywne. Wszyscy uczestnicy zgadzają się, że wymagana ilość reputacji jest okej. Niektórzy chcieliby dodać opcję 2-osobową, zmienić model szambiarki na ładniejszy i zwiększyć ilość exp'a zdobywanego za kurs.

KsDF6Sj.png

Dziękuję bardzo za doczytanie tego materiału do samego końca. Jeśli ten artykuł przypadł wam do gustu, zachęcam również Was, Drodzy Czytelnicy - do ujrzenia innych wątków naszej Redakcji - Project News. Miłego dnia, czy też wieczoru, w zależności od pory, w której czytacie ten materiał i do zobaczenia w następnym artykule. 

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

gpDAxNh.pngn10hIcl.png

Edytowane przez xHamster
  • Super 10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.