Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szycha

xKoKo*

Rekomendowane odpowiedzi

UiD: 49856
Login: xKoKo*
Nick oskarżonego: Szycha
Powód skargi: Scam w wymianie
Data zdarzenia: 23.11.2024r
Dowody: Logi.
Opis sytuacji: Pisałem z graczem Szycha (22.11.2024)o Samochodzie marki Euros, który posiadał e4 w momencie, gdy do mnie pisał. Ustaliliśy tam jakąś cene 80k u mnie. U niego 90k chyba. Nie zgodził się więc odpuściłem. Na następny dzień czyli dzisiaj napisał czy  chce go kupić. Odpisałem jemu, że 80k i wezme. Potem znów do mnie napisał czy niechce go kupic. Napisałem 75k  po czym się zgodził, więc napisałem mu żeby podjechał na urząd LS. Podjechał wymieniliśmy się ogłaszałem go chwile i gracz raszko4321_ napisał mi, że niema ECU 4. Więc się zapytałem jak to. Więc odpaliłem forum aby zobaczyc czy faktycznie niema ecu. I nie miał więc napisałem do gracza Szycha, który mnie nie poinformował o demoncie ecu. A ja myślałem, że to ecu posiada.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png?ex=6742fcda&is=6741ab5a&hm=5c6f5ce67594ad8cd5d9b2a20a791e36213eb8b5c3515b1d27bdf325ce8b6357&

Nie widzę abyś dzisiaj pytał gracza przed wymianą co ten pojazd ma, pytałeś go dzień wcześniej więc tuning mógł się zmienić 

§4 Regulamin gospodarki serwera
6. Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.