Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Crashe MTA, Networki, połączenie z serwerem zostało przerwane.

YoungMaczo

Rekomendowane odpowiedzi

Więc sprawa wygląda tak dostałem sie do SATC, ale mam problemy z serwerem/internetem i mi albo crashuje grę co 30 minut, albo wywala mnie przez Network trouble (chyba tak to się pisze) nie wiem czego to jest wina, problem się pojawił 2 dni temu, wczoraj było okej a dziś znów to samo... Z pewnością utrudni mi to pracę w frakcji, proszę o jak najszybszą pomoc, mam nadzieję, że uda się rozwiązać ten problem. Pozdrawiam

Resetowałem ruter do ustawień fabrycznych; pełna reinstalacja Mta i Gta; reset fabryczny

Ping mam w okolicach 22 (stały, przed disconnectem też), jestem podłączony do rutera tylko ja, nic nie pobieram.

Cześć mam podobny problem, który zaczął się w tamtą niedzielę. Chciałem wtedy pograć, ale co około 30 minut wywalało mnie z serwera, mimo że wcześniej wszystko działało bez zarzutu. Sprawdziłem swoje łącze i ping, wszystko wygląda w porządku, a mimo to problem dalej występuje. Próbuję dojść do tego, co może być przyczyną – jak tylko znajdę jakieś rozwiązanie, dam znać pozdrawiam i oby udało Ci się to szybko naprawić!

Dodam do swojej odpowiedzi to, że problem nie tylko występuje w Mta ale jak dostane laga na servie i szybko "z alt+tabuje" i odświeżę przeglądarkę to ona się zwyczajnie nie ładuje, to samo z dc koledzy rozmawiają i nagle ich w momencie wywalenia z serwera przestają mnie słyszeć jak i również ja ich. Na innych pc to nie występuje

52 minuty temu, YoungMaczo napisał:

Dodam do swojej odpowiedzi to, że problem nie tylko występuje w Mta ale jak dostane laga na servie i szybko "z alt+tabuje" i odświeżę przeglądarkę to ona się zwyczajnie nie ładuje, to samo z dc koledzy rozmawiają i nagle ich w momencie wywalenia z serwera przestają mnie słyszeć jak i również ja ich. Na innych pc to nie występuje

Jakiego masz dostawcę z internetu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.