Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MaczetaKrakowska

froxon

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  97844
Login: froxon
Nick oskarżonego: MaczetaKrakowska
Powód skargi:  Oszustwo
Data zdarzenia:  16.11.2024 godz. 22:00 ok

Dowody:
 1555904429_Zrzutekranu(46).thumb.png.f12452be0408154e768b426ac7be0169.png1852726291_Zrzutekranu(48).thumb.png.6a5020489e2c986bf7eff080356c2307.png326589159_Zrzutekranu(47).thumb.png.4aa363bb0c5f72efbfc5accdaeedbcd6.png
Opis sytuacji:  A więc, chodziłem po mapie znalazłem gościa na NRG więc wsiadłem, zapytałem czy uberuje. Napisał, że tak, napisałem mu, aby jechał na magazyn, ten zaś kazał zapłacić 100 $. ZAPŁACIŁEM, a ten kazał nagle zapłacić drugie 100 $, więc poprosiłem go aby zwrócił mi 100 $, ten napisał, że mnie wysadza po czym mnie wysadził bez zwrotu pieniędzy, obstawiam, że gdybym zapłacił drugą 100 to kazałby zapłacić trzecią, rozumiem, że to tylko 100 $ ale tu chodzi o samo oszustwo, to moja 2 taka skarga ale na innego gracza. Mam nadzieję, że teraz moje ss pomogą ponieważ mam ss jak mnie wysadził i co pisał!

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:
 167980710_Zrzutekranu(49).thumb.png.924d09df60ef157f74f2bf226b6f4af3.png

1 minutę temu, MaczetaKrakowska napisał:

Powiem tak oddałem graczowi 99.99 a właśnie teraz dopłaciłem graczowi nawet 10groszy

To nie zmienia faktu, ze zrobiles to co zrobiles + oddales po jakims czasie, wiec moim zdaniem powinienes zostac ukarany bo to chyba nie pierwsza twoja kara, a takie *zarciki* to se mozesz z kolegami robic. Mam nadzieje, ze zostaniesz jakos ukarany.

1 minutę temu, froxon napisał:

To nie zmienia faktu, ze zrobiles to co zrobiles + oddales po jakims czasie, wiec moim zdaniem powinienes zostac ukarany bo to chyba nie pierwsza twoja kara, a takie *zarciki* to se mozesz z kolegami robic. Mam nadzieje, ze zostaniesz jakos ukarany.

Jak mam zostać ukarany jeśli oddałem ci pieniądze dokładnie grosz i nie było moim obowiązkiem cię wozić jeśli oddałem więc poproszę o wyjaśnienie @reezen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.