Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Bialko1998*

DonKretto

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DonKretto
Nick oskarżonego: Bialko1998*
Powód skargi: Dawanie kary ( zabranie prawa jazdy ) pomimo zapłaty, wklejanie linku z imgura do powodu kary oraz Brak wytepania auta po nadaniu kary na przecho.
Data zdarzenia: 16.11.2024 19:39
Dowody: ✔ Pomyślnie wysłano 100.00$ do gracza Kalaach | https://imgur.com/Is8QfaT | https://imgur.com/G6fZPuX
Opis sytuacji: https://imgur.com/a/Ptwb8RL | Jechałem se The Strip jak tutaj widać na nagraniu i zapatrzyłem się na 2 ekran i wjechałem w gracza Kalaach przez przypadek po czym przelałem mu 100$ i przeprosiłem czego nie widać na klipie. Natomiast chwile później dostałem kare za " CELOWY TARAN " co jak mówię było przypadkiem. Nwm co z tego wyniknie ale napisze dla sportu pozdrawiam. A co do nie wytepania pojazdu z tego co się pytałem adminów ma obowiązek to zrobić a tego nie zrobił więc jest kolejny punkt do skargi. Jeszcze dodam że w ss nie ma imgura w karach ponieważ już zmienił to ale w logach raczej powinniście mieć.

Witam! 

Wypowiem sie szybko na temat skargi, jestem jeszcze swieżakiem ktory rzadko kara w jakikolwiek "surowy" sposób.  Wszystko zostało wyjasnione z administracja. Po prostu był to z mojej strony bląd. Jestem tylko człowiekiem, nie maszyną.

Nie sprawdziłem do konca przebiegu owego zdarzenia i zaszła pomyłka. Nie karam często w innych przypadkach, jedynie daję ostrzeżenie. Tak jak pisałem wyżej, jestem poczatkujacym zóltodziobem i licze na slowne ostrzezenie. 

Pod presją nie wiedzialem jak zaregowac co dało mi dodatkowy dyskomfort, jedyne co mogę zrobic to ponownie przeprosić oraz liczyć na wyrozumienie.

W zasadzie nie mam juz nic na swoje usprawiedliwienie.

W razie dodatkowych pytań jestem do dyspozycji.

Pozdrawiam oraz Przepraszam.

Supporter miał prawo nadać karę mimo oddania pieniędzy po uderzeniu. Oddanie pieniędzy nie skutkuje otrzymaniem "Tarczy" przed jakąkolwiek karą. Supporter powinien jednak lepiej przeanalizować całą sytuację i pamiętać o potrzebie wytepania pojazdu do przechowalni każdorazowo po nadaniu kary. Ostrzegam słownie Supportera z racji jego krótkiego stażu w szeregach Administracji i skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.