Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Mr.urbanik (spr 01.12)

Klupla*PDW

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 43437
Login: Klupla
Nick oskarżonego: @Mr.Urbanik
Powód skargi: brak spłaty pożyczki 
Data zdarzenia: 30.12.2022
Dowody: mta-screen_2022-12-30_02-35-11.thumb.png.3b4fc83be3a0fb0ea1bfa9fe60d9030e.pngmta-screen_2022-12-30_02-36-36.thumb.png.b0b7ed1d65d9f3496820d46414db9f6c.png
Opis sytuacji: staliśmy na spawnie i o ile sie nie myle zapytaj sie czy ktos mu udzieli pożyczki bo chciał lampy zrobić to udzieliłem spisaliśmy wszystko i minelo juz troche kasy dalej nie dostalem. Chce z powrotem moje pieniadze i admin kazał mi napisac skarge to pisze
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: IMG_20241115_143814.thumb.jpg.d7dc834a4cde6253bc9c0c4204742250.jpg

mialem na apelacji bana na ktorego dostalem ze mam oddac siano tylko pervectowi i neonkowi nic mi nie bylo wspomniane o jakis twoich pieniadzach

jak widze w konsoli bralem pozyczke w 2022 napisales do mnie w 2023 i dostalem za to perma ktorego zrobilem i po splacalem wszystko bylo sie dopomniec do bana ja mialem tylko 2 do splaty nie 3 tak jak mixsu napisal na apelacji

a po 3 piszesz skarge po 2 latach zamiast od razu napisac nie rozumiem cie kolego 

mialem niby 5 dni to czemu nie napisalem od razu jak nie splacilem tym bardziej ze pozyczka byla brana 2022 a napisales do mnie 2023

Mialeś 5dni i ci przedłużałem bo nie miałeś mam cała konwersacje od samego początku jak bedzie trzeba to wyśle 

A po drugie pisze dopiero teraz ze wcześniej miałem kase dość sporo i te 75k roznicy mi nie robilo i to zlałem ale jak kupilem i zbieram na tiuning to fakt 75k piechotą nie chodzi 

no to przedluzyles na rok ponad xD ?

bo jak czytalem to bylo na miesiac tylko 

a mialem bana za rozdawanie i nagle ucichles i nagle tera ci sie przypomnialo

bylo napisac szybciej tak jak kazdy co musialem im oddac a nie teraz sie obudziles no nwm 

wszyscy sie zgrali dogadalismy sie a ty piszesz tera nadal tego nie rozumiem

a tym bardziej ze dales mi tylko 1 miesiac a nie ponad rok 

to nie wiem nie zalezalo ci na sianie i nagle tera ci sie spieszy 

Wstępnie masz 2 tygodnie tj. czas do 01.12.2024 na wykonanie przelewu w wysokości 70,000$ bezpośrednio do gracza, bądź na UID 43437 - w tym wypadku przelewu dokonasz przez bank, który znajduje się w Los Santos. Jeżeli spłacisz gracza szybciej, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.