Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheDreamer

Autokorekta

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Autokorekta
Nick oskarżonego: @TheDreamer
Powód skargi: Dostałem bana na 7 dni za wyjaśnianie nieporozumienia
Data zdarzenia: 14 listopada 2024 (Dzisiaj)
Dowody: brak (logi sprawdzcie)
Opis sytuacji: Od czego by tu zacząć... 🤔 Więc tak: Jadę po łódkę na doki LS, płynę na głębokie wody. Jestem i dostaję warna od Shaane, że staranowałem kogoś. Przywyczaiłem się że minimum raz na tydzień nasza administracja musi mi coś takiego wymyśleć, więc mając mute'a piszę repa i wyjaśniam, że nawet nie widziałem tam gracza Majko, czy jakoś tak i może miał lagi nwm. Pomijając fakt, że dowiedziałem się o tym z warna, nie od gracza to Shaane ma wywalone tak, że aż mnie wywaliła z serwera.  Zostałem wywalony ze środka oceanu, nie mam premki. Proszę o tepnięcie łódki albo mnie do łódki i dostałem bana za "spam reportami" przez @TheDreamer. Gracze nie informują, administracja ma w to wyjebane i jeszcze dostaję bana. Co ja mam jeździć i pytać się ludzi czy komuś nie zaapłacić 1k za to że ma lagi? Żal a nie Administracja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.