Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z pobraniem serwera

verumi

Rekomendowane odpowiedzi

No ogólnie to kiedyś jak grałem w mta to pobierało się elegancko wszystko a teraz mam 0.03Mb na sec i no 200mb mnie niszczy pobieram ten serwer 30 minut a kolejne 300 modeli na 1300 kolejne nigdy tak nie miałem że miałem tak słaby net nie wiem co jest 5 wszystkie gierki chodzą pobieram coś innego tez git tylko ten serwer 

Coś musieli zmienić w serwerze, może maszynie, no coś co sprawia, że nagle każdemu teraz jest problematycznie pobrać serwer lub go załadować, nie wiem co jest konkretnym powodem, ale to nie problem od ciebie ani ode mnie. już chyba z 5 osób się z tym boryka mimo różnych lokalizacji, internetów i sprzętów. Wcześniej było dobrze, teraz nie da się dołączać na serwer.

@verumiSprawdź jedną rzecz, ustaw kompatybilność MTA na Windows 8 (niezależnie czy masz Windows 10 czy 11, nie ma to znaczenia), zaznacz również w zgodności by uruchamiało aplikację jako administrator i wyłącz optymalizacje pełnoekranowe. Po włączeniu MTA w zaawansowanych ustawieniach zrób strumieniowanie plików najniższe możliwe i spróbuj wtedy załadować pliki serwera. Daj znać czy to coś zmieniło.

W dniu 15.11.2024 o 18:10, WafelTLD napisał:

@verumiSprawdź jedną rzecz, ustaw kompatybilność MTA na Windows 8 (niezależnie czy masz Windows 10 czy 11, nie ma to znaczenia), zaznacz również w zgodności by uruchamiało aplikację jako administrator i wyłącz optymalizacje pełnoekranowe. Po włączeniu MTA w zaawansowanych ustawieniach zrób strumieniowanie plików najniższe możliwe i spróbuj wtedy załadować pliki serwera. Daj znać czy to coś zmieniło.

Już ogólnie zainstalowałem serwer w 5h ale teraz szybciej wchodzi mi na serwer vvo jak miałem zainteresowany to te modele się trochę wolno lądowały Tera jest g dzięki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.