Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Włam na konto

PanGluestick

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wchodzę dziś na serwer i widzę ,że mam stan konta 1k i wszystkie auta zniknęły proszę o sprawdzenie ip oraz seriale i rozwiązanie tej sprawy oraz ban dla tej osoby oraz oddanie mojego majątku, miałem comta o id 7953 którego właścicielem jest aktualnie @nishi i mam do niego pytanie skąd on go ma. Na tym koncie miałem jeszcze około 190k w banku watona id 329 właściciela aktualnego nie znam i yankee id 3108 właściela też nie znam.

Incydent miał miejsce 28 stycznia, tego dnia nastąpiło logowanie na Twoje konto i trade'y.
Niestety nie będę w stanie przywrócić stanu Twojego konta sprzed włamania. Osoby, które brały udział w tym incydencie zostały zbanowane permanentnie.

Jedyne co na ten moment mogę polecić to odpowiednio zabezpieczyć swoje konto, co mogłeś zrobić już wcześniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.