Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mlody.handlarz

Puczy

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 71298
Login: JarsonHQ
Nick oskarżonego: mlody.handlarz
Powód skargi: porzucenie pojazdu na parkingu policyjnym po pościgu, brak zapłaty za wszelkie poniesione koszty doprowadzenia pojazdu do porządku.
Data zdarzenia: 07.11.2024
Dowody: https://imgur.com/a/qxLIwLi
Opis sytuacji: Gracz musiał mieć pościg z SAPD, niestety dla oskarżonego przegrał batalię. Pojazd został wrzucony do PP w pełni uszkodzony w taki sposób, że nie dało się nim ruszyć. Po wyjęciu z PP pojazdu nie dało rady uruchomić, więc akurat zawołałem pobliskiego pracownika SARA, aby podwiózł mnie i Turismo na mechanika za co również zapłaciłem.

W skrócie - poniesione przeze mnie koszty:
1. Wyjęcie pojazdu z PP po pościgu - 2.000$ (na to niestety nie posiadam w pełni screenshot'a(mój błąd) - jedyne co widać na dowodach powyżej to informacja iż wyjąłem pojazd z PP natomiast nie widać kwoty, ale powinniście mieć informację za jaką kwotę tam był wsadzony)
2. Przewiezienie pojazdu na mechanika z pomocą frakcji SARA - 200$
3. Naprawa pojazdu - 1102.06$
4. Zatankowanie pojazdu - 159.10$
Wszystko łącznie daje nam sumę: 3 461,16$

Ogólnie piszę tę skargę tylko po to, aby gracza wysłać na bana ze względu na to, iż wiem, że nie ma zamiaru tego zapłacić czym poinformował mnie poprzez krótką rozmowę na discordzie:

1814428017_CA0EE6EB-C25F-4287-AA01-52E06DF195EE.thumb.png.2849a78e4a41c5044a5307cd77bc8b7c.png

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

624069767_F065FF2C-F469-4CA7-A066-2F0A09E6E7CC.png.b2db71bb180cfc931360799359695f84.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.