Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Suzannee

-=KodaK=-

Rekomendowane odpowiedzi

Login: 66395
Nick oskarżonego: Suzannee
Powód skargi: Źle wyskalowana do czynu kara, brak ostrzeżenia.
Data zdarzenia:  10 Listopada 2024, 11:52
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Witam.

Pisze skargę z wiadomych przyczyn może pokrótce wyjaśnię.

Od rana prowokacje od jednego gracza na /g coś tam delikatnie młody pyskuje od kilku dni, z tego co mi na myśl przychodzi to użyłem jednego słowa "kasti" co oczywiście było nie potrzebne. Zmagam się z masą prowokacji od graczy co za tym idzie robione to specjalnie by mnie sprowokować i dać rapsa, no cóż takich mamy graczy na serwie. Zawsze piszecie by zgłaszać takich graczy oczywiście że to zrobiłem nikt z tego co widziałem nie przyjął ani nie odrzucił (chyba). Następnie w godzinach koło południa znowu ten sam gracz płakał cały czas na /g napisałem tylko na jego tekst nie wulgarnie, bez wyzwisk, czy prowokacji i po jakimś czasie dostałem muta na 60 dni. I tylko dodam ze ostani mój mut był na 42 dni za napisanie zdania "nie prowokuj dzieciaku" co oczywiście też była za duża kara. Apelka była odrzucona chyba 2 razy. Teraz 60 dni za prowokacje gdzie nie ja zacząłem i nie używałem wulgaryzmów zwykła rozmowa na /g. Więc mi się wydaje że Suzannee trochę przesadziła z karą i nie jest ona adekwatna do czynu, wiem że kar mam dużo ale one raczej się rozkładają na ilość godzin w grze których jednak mam mega dużo. Liczę bardziej nie na karaniu ale wyjaśnienia sprawy o co tu chodzi i by przyjrzał się sprawie mojego muta na 60 dni, by RCON stwierdził czy kara jest słuszna. Nie pisze apelacji bo mam nadzieje że sprawa się tutaj wyjaśni i RCON rozpatrujący tą skargę zmieni ten czyn haniebny 60 dni na niewinność. 

Gracz o którym piszesz został ukarany przez Moderatorkę Suzannee, która przyjęła Twoje zgłoszenie, w związku z tym mogę ocenić, że Twój report nie został w żaden sposób zignorowany. Patrząc na Twoją całkowicie bogatą historię kar, nie jestem w stanie powiedzieć czy kolejne łamanie regulaminu nie powinno zakończyć się już krótkim banem. Analizując Twoje dzisiejsze wiadomości na czacie /g stwierdzam, że kara została nadana prawidłowo i Moderatorka wykonała swoje obowiązki poprawnie. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.