Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mizshift

WafelTLD

Rekomendowane odpowiedzi

Login: WafelTLD
Nick oskarżonego: @Mizshift
Powód skargi: Faworyzacja, ingerencja w personalia, wybiórczość i hipokryzja.
Data zdarzenia: 10.11.2024
Dowody:

2.thumb.jpg.f94ffbc4d1cb8f7d7ebf5faadb0d0664.jpg

3.thumb.jpg.666ec8ddf5434b823bce16d3232f41c8.jpg

4.thumb.jpg.f7d89ea2f6415e10fbc8ae0ef6f673d1.jpg

5.thumb.jpg.859ee52d5022ddb45113f0f777146131.jpg

6.thumb.jpg.562d3a5e60a56e620ce7d1d693064b79.jpg

1.thumb.jpg.de278454ebffaf563f73e4d67e187f60.jpg
Opis sytuacji: Ogólnie od razu chciałbym przeprosić za ukazanie przedostatniego screena, wiem, że jest nieodpowiedni, ale pan@Mizshift uważa, że nic w nim złego nie ma.
Ale zacznijmy od początku. Moderator już wcześniej do mnie miał problem, co nie zrobiłem, on był pierwszy do komentowania lub usuwania rzeczy bez słowa, nawet jeśli nie było to cokolwiek szkodzące ani w jakąkolwiek osobę ani w sam serwer. Od zwykłych tekstów po głupie obrazki. Jeszcze można zbagatelizować te wybryki, może chciał sobie nabić punkty do rangi albo coś. Nie wnikam. Ostatnio chyba po prostu ma zły dzień, bo ukarał mnie za najbardziej dziwną i niezrozumiałą rzecz. Ustawiłem sobie na swój (nie jego) profil awatar dla siebie, a ten zaczął mnie pingować, że mam go zmienić. Był to delman ze słynną twarzą żółtego pana i tekstem nieco wulgarnym "Słuchaj no kurwa" - dalej to był mój awatar na moim profilu. No ale dobra, zmieniłem go na inny, tym razem na kilku afroamerykanów w złotych pelerynach i dopiskiem "Ferrero Rocher" i dostałem zapytanie czy sobie kpię z @Mizshiftnic w jego stronę nie zrobiłem, a też awatar nawet nie ma z nim żadnego powiązania. Zaczął mi pisać o ostatniej szansy, więc próbowałem go skonfrontować z obrazkiem @D4rkNight, który jest bardzo mocno dwuznaczny, zwłaszcza, że istnieją osoby, które mają wyłączoną funkcję odtwarzania gifów automatycznie (przedostatni screen pokazuje pierwsze parę klatek tego obleśnego obrazu). Jednak pan @Mizshiftw tym nie widzi problemu, że obraz ukazuje fallusa wielkości King Konga. Potem zaczął mnie wypytywać czy nie zmienię awataru, więc odpowiedziałem mu aluzją, że nie widzę różnicy między tym co wysłane zostało w gifie, a tym co ja mam na swoim własnym profilu różnicy próbując dać do myślenia, że są gorsze rzeczy, które on uważa za nieszkodzące i normalne. Jednak zamiast się zreflektować że coś tu jednak nie gra, @Mizshiftpostanowił mnie zbanować na discordzie serwera. A gif imitujący fujarę jak był tak pewnie do teraz jest.

Chciałbym nadmienić, że awatar profilu jest jedynie tylko rzeczą zależną od użytkownika posiadającego go a nie od innych podmiotów. Nie powinien on być egzekwowany jako część serwera. Gdybym miał tatuaż na twarzy też bym nie miał wstępu do sklepu bo jednej osobie się to może nie podobać bo ma taki humor? Zostawiam to pytanie retoryczne do ewentualnej dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.