Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Police Officer I Kajzersky.

helly

Rekomendowane odpowiedzi

QwoeDGT.pngmSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Junior Reporter @hellyRedakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię Wam wywiad z Police Officer I @Kajzersky z frakcji San Andreas Police Department. Zapraszam Was serdecznie, do przeczytania materiału.
LKZ38Vt.png

h: @helly | K: @Kajzersky

h: Witam z tej strony Junior Reporter @helly z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
K:
Cześć, oczywiście!

h: Dobrze, A więc może na początek opowiedz coś o sobie.
K:
Nazywam się Kacper, mam 15 lat i uczęszczam do 2 klasy szkoły mundurowej. Pochodzę z woj. Lubelskiego.

h: Opowiedziałbyś coś o swoich zainteresowaniach?
K:
Moje zainteresowania to motoryzacja, rolnictwo, służby mundurowe oraz gry komputerowe.

h: Od kiedy grasz na serwerze i jak zacząłeś przygodę z nim?
K: Gram od 2022 r. i zacząłem grać, ponieważ chciałem się oderwać od innego serwera RPG.

h: Jaki posiadasz staż na serwerze?
K: Aktualnie mam 630h i ta liczba ciągle rośnie.

h: Ile liczy twój majątek. Czy jesteś z niego zadowolony?
K:
Mój majątek wynosi ok. 700-800k.

h: Pełnisz funkcję Police Officer'a I w SAPD. Powiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach?
K: Jako Funkcjonariusz Policji moje główne zadania to pilnowanie porządku na drogach SA oraz odgrywanie akcji RP.

h: Dlaczego akurat wybrałeś frakcję SAPD?
K: Frakcja SAPD wydaje mi się najciekawszą frakcją, dlatego ją wybrałem.

h: Jak nie SAPD to?
K:
Żadna frakcja nie jest dla mnie ciekawa oprócz SAPD.

h: Jak oceniasz atmosferę we frakcji i czy jesteś w niej lubiany?
K: We frakcji czuję się świetnie, atmosfera przypadła mi do gustu. Uważam, że jestem w niej lubiany.

h: Zmieniłbyś coś na serwerze i we frakcji SAPD, czy nie?
K: Na serwerze zmieniłbym na pewno system pożyczek. Jeżeli chodzi o SAPD, wiele powiedzieć nie mogę.

h: Czy chciałbyś wstąpić w przyszłości do administracji serwera?
K: Tak, napisałem podanie, mam nadzieję, że się dostane.

h: Trzymam kciuki! Co najbardziej podoba Ci się na ProjectRPG?
K: Na serwerze ProjectRPG najbardziej podoba mi się system tuningu oraz programy.

h: Czy grasz w jakieś inne gry oprócz Multi Theft Auto? Jaka jest twoja ulubiona?
K: Aktualnie głównie MTA, lecz gram też w gry takie jak np. The Isle, Path of Titans, Farming Simulator (wszystkie części), oraz wiele więcej.

h: Dobrze to już by było na tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Chciałbym pozdrowić brata @Dartoz, kuzyna @Shrepard oraz całą frakcję SAPD.

h: Również pozdrawiam! W takim razie dziękuję za udzielenie wywiadu.
K:
Również dziękuję za wywiad.

4GMhX0G.png

XGwBbve.png
Szybkie strzały:

h: Pepsi czy Cola?
K:
Cola.

h: Psy czy koty?
K:
Psy.

h: Praca czy szkoła?
K:
Praca.

h: Pizza czy burger?
K:
Pizza.

h: Auto czy motor?
K:
Auto.
XGwBbve.png

Drodzy czytelnicy, to by było na tyle w tym wywiadzie. Dziękuję za przeczytanie i do usłyszenia w kolejnych artykułach!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

gpDAxNh.pngfM9jZbl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.