Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Fire Chief Reiji_Sakamaki

Tony*

Rekomendowane odpowiedzi

SNRcIht.png

zcuY2AU.png

Witam, z tej strony Senior Reporter @WAF3L z Redakcji Prasowej Project News.
Dzisiaj przedstawię Wam wywiad z serwerowym modelerem oraz liderem frakcji San Andreas Fire Department, czyli z @Reiji_Sakamaki
Zapraszam serdecznie!

1VrYxIq.png

W: @WAF3L | R: @Reiji_Sakamaki

W: Uszanowanie, z tej strony Senior Pressman @WAF3L z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
R: Witaj, WAF3L! Oczywiście, z miłą chęcią.

W: Super, to na początek opowiedz nam coś o sobie.
R: Coś o sobie? Interesuję się anime, choć to chyba nic nowego ani zaskakującego. Uwielbiam też tworzyć modele 3D, które trafiają później do MTA. Jako osoba jestem raczej nudny, więc ciężko mi znaleźć coś więcej do opowiedzenia o sobie.

W: Skąd pomysł na nick Reiji_Sakamaki?
R: Pomysł na mój nick wziął się z anime Diabolic Lovers. Anime te było pierwszym w moim życiu, które oglądałem, pomijając oczywiście kreskówki w TV. Nick jest dosłownym imieniem i nazwiskiem postaci, którą w pewnym sensie upodabniam się charakterem. Pomijając to, po prostu spodobał mi się ten nick ot, tak.

W: Na serwerze grasz od 25 listopada 2020 roku, opowiesz nam o swoich początkach na serwerze?
R: Początki na serwerze były chaotyczne, ponieważ dołączając, tutaj nigdy nie grałem oraz nie interesowałem się tym projektem. Zostałem ściągnięty przez dwie osoby, które poprosiły mnie o pomoc w zarządzie FD, po czym po przemyśleniu kwestii zgodziłem się na taki układ. Początki wiązałem tylko i wyłącznie z frakcją i jej poświęcałem tylko czas. Po paru miesiącach otrzymałem lidera i czas leciał tak samo, jak dotąd.

W: Skąd dowiedziałeś się o serwerze ProjectRPG?
R: Tak jak wspominałem wyżej, zostałem ściągnięty przez Wesleya oraz WujkaEddiego, którzy potrzebowali pomocy w prowadzeniu frakcji na roli zarządowej.

W: Na serwerze przegrałeś łącznie 1832 godziny, jak oceniasz dotychczasowy staż na serwerze i jaki majątek przez ten czas, udało Ci się osiągnąć?
R: Jeżeli chodzi o spędzony czas I wrażenie, to oceniam to w miarę dobrze, choć tak jak wspominałem, pytanie nie jest na korzyść moją ze względu na to, iż 99,9% czasu spędzałem i spędzam dalej na frakcji tylko i wyłącznie. Reszta serwera nie interesuje mnie aż tak, jak innych graczy. W gotówce mam około 3,5kk, z aut posiadam slamvana oraz infernusa, które mam już dłuższy czas. Majątek jest dość mały ze względu na to, że mało czasu poświęcam na zarabianie, więcej swojego czasu gospodaruje w sprawy techniczne.

W: W swojej kolekcji posiadasz jedną perełkę, którą jest Slamvan 1 na serwerze z limitowanym setem Dyniowym, czy w przyszłości chciałbyś pozbyć się tego auta? Czy zostaje z Tobą już do końca przygody na serwerze?
R: Jeżeli chodzi o to auto, to jest to moje oczko w głowie ze względu na to, że jest to mój ulubiony pojazd w MTA. Zakupiłem go z salonu i wątpię w to, żeby kiedykolwiek ruszył się z mojego konta, posiadam do niego duży sentyment.

nVV4UY8.png

W: Aktualnie jesteś w organizacji Rokuhara Tandai na stanowisku zarządowym, czy mógłbyś nam coś więcej opowiedzieć o niej?
R: Jeżeli chodzi o kwestię organizacji, to u mnie jest to po prostu lotto, ponieważ mogę w każdej chwili odejść ze względu na to, że nie interesuje się tym skryptem w ogóle. Nie jest mi po prostu potrzebna do korzystania i poruszania się po serwerze.

W: W 2022 roku opuściłeś grono Administracji serwera na randze Moderator, czy w przyszłości chciałbyś zawitać na nowo w owych szeregach?
R: To pytanie jest ciężkie, ponieważ kiedyś miałem mocną zajawkę do tego, lecz przez normy, FD oraz pracę realną straciłem to wszystko. Sam fakt normy mnie przytłaczał, dlatego zrezygnowałem. Obecnie mogę ewentualnie życzyć innym powodzenia w rekrutacjach, ponieważ ja odpuszczam.

W: Znajdujesz się we frakcji San Andreas Fire Department, gdzie od dnia 20 marca 2021 roku pełnisz funkcje Lidera Frakcji, mógłbyś, opowiedzieć jak wyglądała twoja przygoda z tą frakcją? Jakie obowiązki masz jako Lider SAFD?
R: Przygoda była dość łatwa, ponieważ otrzymałem zaproszenie do zarządu i dołączyłem, tak jak wspominałem to wyżej. Z obowiązków moich można wymienić wszystko i nic, lider frakcji musi ogarnąć sporo rzeczy takich jak np. rekrutacje, obowiązki innych lub nawet kłótnie. Jestem uniwersalną osobą od wszystkiego i niczego.

rsILToF.png

W: Pełnisz funkcje serwerowego modelera, mógłbyś nam opowiedzieć, jakie są twoje obowiązki jako modeler?
R: Funkcja modelera jest funkcją dodatkową dla mnie, ponieważ od czasu do czasu wykonam jakiś model budynku, bądź też wnętrza budynku. W moich obowiązkach jest wykonywanie głównie właśnie budynków oraz modeli związanych z tym pojęciem, modeli otwartych lub też w mniejszej części przedmiotów.

W: Co według Ciebie powinno zostać wprowadzone na serwer, by graczom ułatwić lub umilić rozgrywkę?
R: Według mnie powinny zostać dodawane nowe jakieś pracę, które by zachęciły ludzi oraz przerobić frakcje pod względem takim, aby były podobne zarobkowo do prac, aby przyciągnąć większą ilość ludzi.

W: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
R: Pozdrawiam cały zarząd FD oraz wszystkich moich pracowników.

W: Dziękuje Ci za udzielenie wywiadu, miłego dnia!
R: Również dziękuję Ci, również życzę miłego dnia!

taSV33Z.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
wafel.png?ex=6735b5b6&is=67346436&hm=600d5bb589229d6b0399088868fb5ab51c50ed4849d523a7beccdad4c631c191&=fM9jZbl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.