Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na caesarek

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: @caesarek
Powód skargi: Nieprofesjonalne podejście do rangi, wysyłanie dziwnych gifów na pv
Data zdarzenia: dzisiaj okolo 7 minut temu na dc 
Dowody: image.png.9b842fefc2dcaf42210a1d0ee57cf8ef.png
Opis sytuacji: dzis mnie zmutowal na dc serwerowym, napisalem mu " oty cw taki jestes" a ten mi gifa wysyla jakiegos dziwnego zamiast normalnie odpowiedzieć jest to nieprofesjonalne zwłaszcza przez jego staż na randze, oraz ilości skarg wczesniejszych na niego mysle ze nie powinien wysylac takich obrazow, dosłownie sekunde po wyslaniu tego mnie zablokowal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.