Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ajveq

Maczeciarz.dm

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 75464
Login: majster06
Nick oskarżonego:  ajveq
Powód skargi: Oszukanie na Tune auta
Data zdarzenia:  11-07-2024  Między 18 a 20
Dowody: logi
Opis sytuacji: Gracz chciał się wymienić za mojego stratuma na Vizu na Primo combi co mialo miec ecu turbo wykrywacz i radio giwnt i fele a gdy podjechał pod urząd i się wymieniłem z nim zobaczyłem w baze pojadów tune nie było jedynie został gwint i felga .
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.80769c70d8a412554552dba4241c9aa8.png

Faktycznie, wiedziałem, że niektóre z wymienionych części, jak ECU, turbo, wykrywacz czy radio, nie są w furce w momencie wymiany. Chciałbym jednak wyjaśnić, że te części były w aucie, kiedy próbowałem je sprzedać na giełdzie, a w międzyczasie zostały usunięte z pojazdu.

31 minut temu, ajveq napisał:

Faktycznie, wiedziałem, że niektóre z wymienionych części, jak ECU, turbo, wykrywacz czy radio, nie są w furce w momencie wymiany. Chciałbym jednak wyjaśnić, że te części były w aucie, kiedy próbowałem je sprzedać na giełdzie, a w międzyczasie zostały usunięte z pojazdu.

Okej a potem mi napisałeś czy chce się dalej wymienić na tą samą furkę i nie uprzedziłeś mnie że wymienione części zostaną usunięte zresztą wszystko jest w logach administracja może sprawdzić  i dodam że gdy chciałeś się wymienić te części były i gdyż niby jechałeś do mnie i czekałem pod urzędem dalej były a gdy podjechałes i się wymienilismy nie było.

6 minut temu, MaczetaKrakowska napisał:

Okej a potem mi napisałeś czy chce się dalej wymienić na tą samą furkę i nie uprzedziłeś mnie że wymienione części zostaną usunięte zresztą wszystko jest w logach administracja może sprawdzić 

@reezen

Godzinę temu, reezen napisał:

Jesteście zobowiązani do wykonania odmiany - macie na to 24h. Jeżeli to zrobicie, poinformujcie mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Witam da radę więcej czasu bo niestety nie dam rady ponieważ nie ma mnie w domu do niedzieli da radę na to 2dni ?

Dobrze, w takim wypadku wyrównamy transakcję:

@ajveq - jesteś zobowiązany do przelania 15,550$ dla gracza @MaczetaKrakowska (UID 75464) - przelew wykonaj bezpośrednio do gracza, bądź przez bank Los Santos.

Dodatkowo, zostaję na Ciebie (ajveq) nałożona kara, w wysokości przelewu 15,000$ na konto ARCON (30077) - przelew wykonasz w banku Los Santos.

Jako, iż kwotę na koncie posiadasz, to wstępnie wyznaczam 24h na wykonanie w/w przelewów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.