Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazd na PP.

E34

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mój pojazd Cheetah o VUID 25224 został przez kogoś wstawiony na PP, nie wiem dokładnie kiedy, lecz mógł to być przedział od niedzieli do dziś. Sytuacja wygląda tak, że kolega z organizacji zakończył użytkowanie samochodu i jak sam twierdzi POZOSTAWIŁ GO W PRZECHOWALNI. Pojazd jednak wylądował na PP za 500$ z powodem porzucony. Chciałbym wiedzieć kto go tam wrzucił. Byłaby możliwość sprawdzenia tego?

6 godzin temu, Klocek napisał:

Jak gracz wyżej zauważył, na pp jest podany nick osoby która wrzuciła pojazd, dodatkowo dodam że podany jest również czas w którym to miało miejsce oraz dokładny powód wrzucenia tego pojazdu.

Myślałem, że gracz @Antus** ( to on był ostatnim kierowcą ), po prostu porzucił pojazd, więc nie miałem po co sprawdzać kto wrzucił Cheetaha na PP. Jednak gdy zażądałem zwrotu gotówki ( 500$ ) od Antusa, ten stanowczo zaprzeczył temu, że pojazd porzucił. Twierdzi, że pojazd odstawił do przechowalni, dlatego właśnie potrzebuję informacji o tym kto wrzucił go na PP.

W dniu 6.11.2024 o 21:16, E34 napisał:

Witam, mój pojazd Cheetah o VUID 25224 został przez kogoś wstawiony na PP, nie wiem dokładnie kiedy, lecz mógł to być przedział od niedzieli do dziś. Sytuacja wygląda tak, że kolega z organizacji zakończył użytkowanie samochodu i jak sam twierdzi POZOSTAWIŁ GO W PRZECHOWALNI. Pojazd jednak wylądował na PP za 500$ z powodem porzucony. Chciałbym wiedzieć kto go tam wrzucił. Byłaby możliwość sprawdzenia tego?

Pojazd został wsadzony przez @Winston 2024-11-06 14:51:31

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.