Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z nowym Kierownikiem Posorants Group Camper

Kierownikk

Rekomendowane odpowiedzi

IQSHuGi.pngAqBJN09.png

Witam, z tej strony Junior Reporter @Kierownikkz Redakcji Prasowej Project News, dziś moim i państwa gościem jest świeżo upieczony Kierownik Biznesu Posorants Group @Camper oraz EMS Trainee z Frakcji SAMD.
pcRRwc2.png

K: @Kierownikk|Ca: @Camper

K: Witam, z tej strony Junior Reporter @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
Ca: Witam, z tej strony Kierownik @Camper z biznesu Posorants Group, oczywiście odpowiem na twoje pytania.

qDCtiCl.gif

K: Na początku opowiedz nam coś o sobie.
Ca: Nazywam się Kamil, mam 27 lat i mieszkam w Legnicy mieście bardzo kojarzonym z pewnym żartem. Jestem informatykiem, głównie pomagam osobom rozwiązać podstawowe problemy z komputerem itp. jednak jeżeli trzeba, to jestem także wzywany do położenia kabli internetowych lub skonfigurowania nowych urządzeń sieciowych. W wolnym czasie lubię sobie w coś zagrać w tym właśnie w MTA na serwerze ProjectRPG. Moje zainteresowania to Informatyka, elektronika, gry, historia oraz pisanie opowiadań.

K: Okej, w takim razie, ile czasu jesteś w biznesie Posorants Group i jak się tam znalazłeś.
Ca: Do Posorants Group dołączyłem w grudniu 2023 roku, ponieważ polecił mi to mój znajomy z frakcji SAFD, do której wtedy należałem. Miałem tam małą przerwę więc można uznać, że w biznesie jestem około pół roku.

K: Jeśli mogę wiedzieć, to jak zareagowałeś na propozycję objęcia stanowiska kierownika w biznesie?
Ca: Spodziewałem się takiej propozycji, więc nie było to dla mnie zaskoczeniem, byłem nawet trochę szczęśliwy, że zarząd docenił rzeczy, które dla nich robię, ponieważ odkąd tylko wróciłem do Posorants Group, zarząd mógł liczyć na moją pomoc w każdej dziedzinie. Szybko uzyskałem uprawnienia Dowódcy, Szkoleniowca oraz Pilotażowe. W tym usprawniłem działanie całego biznesu i byłem w stanie wskazać problemy, które utrudniały pracę zarządu oraz skutecznie je wyeliminować.

AZEF9vf.gif

K: Co planujesz zrobić w biznesie Posorants Group jako Kierownik?
Ca: Jako Kierownik Posorants Group planuję pomagać naszym pozorantom jeszcze lepiej odgrywać RP, aby było to przyjemne i dla nich i dla frakcji. Zamierzam także usprawnić działanie biznesu, tworząc mało skomplikowane skrypty, które już działają na discordzie oraz pomagają zarządowi. Dodatkowo chciałbym, aby Pozoranci widzieli mnie jako osobę, z którą zawsze można porozmawiać, jeżeli przytrafi im się jakiś problem i do tego będę właśnie dążyć.

K: Jak możesz, to opowiedz nam najciekawszą akcję z Posorants Group, jaką pamiętasz.
Ca: Była to akcja teraz przez aktualizacje regulaminów uznana za niemożliwą do powtórzenia w miejscu, w którym się odbyła.
Zablokowaliśmy wtedy całą autostradę przy Fallow Bridge, przez co na początku akcji była częściowo przejezdna, ponieważ odegraliśmy tam wypadek i to dość duży, ponieważ brały w nim udział trzy duże pojazdy. W trakcie akcji frakcja SAPD odkryła, iż w jednym z pojazdów możliwe, że znajduje się ładunek wybuchowy. Podjęli oni wtedy decyzję o całkowitym zablokowaniu autostrady w tym miejscu.
Moją rolą w tej akcji było odegranie agenta, który chroni vipa. VIP został ranny i przetransportowany przez SAMD do szpitala. Natomiast ja zostałem przeszukany przez SAPD i sprawdzono moje uprawnienia na broń, którą moja postać przy sobie posiadała. Ostatecznie frakcji SAPD udało się zażegnać zagrożenie wybuchem i cała akcja zakończyła się po około 90 minutach. Akcja sprawiła nam jako Pozorantom oraz Frakcjom dużo zabawy. Niestety nie możemy jej powtórzyć w tym miejscu, ponieważ jest to dość ruchliwa autostrada i gracze muszą mieć przejazd. Możliwe, że moglibyśmy ją powtórzyć w innym miejscu, jednak nie dyskutowaliśmy do tej pory na ten temat.

HeszmEC.gif

K: I ostatnie pytanie na dzisiaj, Czy twoim zdaniem, warto jest dołączyć do biznesu Posorants Group?
Ca: Oczywiście, że warto! Jest tutaj wiele zabawy, jak i nauki o frakcjach. Więc jeżeli ktoś chce i dobrze się bawić i czegoś ciekawego dowiedzieć na przykład jak wygląda pierwsza pomoc we frakcji SAMD, co uważam za przydatną informację także w prawdziwym życiu, to jak najbardziej ta frakcja jest dla niego. Często zbieramy po prostu w coś zagrać nie koniecznie w MTA, lecz to, na co mamy ochotę. Niewątpliwie istniejemy, aby tworzyć akcje Role Play i czasami nawet trochę je utrudniać, aby inne frakcje miały urozmaicenie na serwerze i właśnie chęć odgrywania RP powinna być głównym wyznacznikiem chęci dołączenia do nas.

My3oOGj.png

K: Na koniec czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
Ca: Chciałbym pozdrowić całą redakcję Project News oraz cały Biznes Posorants Gorup. Jednak przede wszystkim chciałbym pozdrowić naszych kochanych czytelników.

K: Również pozdrawiam, Bardzo dziękuję za udzielenie wywiadu, oraz życzę powodzenia w roli Kierownika biznesu Posorants Group.
XGwBbve.png

Moi drodzy to by było na tyle, do zobaczenia w następnych artykułach. Pozdrawiam Junior Reporter @Kierownikk.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
WTPoYrc.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.