Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Vinci

Gterek554

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6443
Login: Gterek554
Nick oskarżonego:  Vinci
Powód skargi: Nie spłacenie rat za auto(Jester)
Data zdarzenia:  22.10.2024r.
Dowody: image.thumb.png.aa6a87f8510329974c43dbf6e16bbc46.png
Opis sytuacji: Gracz postanowił kupić ode mnie pojazd Jester na raty, lecz niestety należytej kwoty nie spłacił, nawet chociażby jednej raty. Piszę to co prawda po jakimś czasie, gdyż nie grałem na serwerze przez ten czas, co nie wyklucza tego ze środki powinny zostać zwrócone.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.f333ae58f4f6ed2479ffbd8e57c19f00.png

@Vinci 24h na wypowiedź. Jednocześnie proszę o informacje o szczegółach tej transakcji. Po screenie i logach nie jestem w stanie ustalić ceny jaką ustaliliście za pojazd. 

"co tydzień po 50k" - ile tych tygodni miało być?

"+ ostatni tydzień reszta" - ile miała wynosić ta "reszta"?

Gdzie były ustalane szczegóły tej transakcji? Jednocześnie @Gterek554 zapoznaj się z regulaminem rat/pożyczek, bo zawarta między Wami umowa jest z nim niezgodna.

Nie ma mnie aktualnie w domu, poszukam, może mam więcej screenów na ile opiewała kwota i tutaj ją umieszczę. lecz o ile się nie myle było to 210k. Mój błąd co do tej umowy. Gdy pisałem tą skargę zauważyłem że nie dotrzymałem regulaminu transakcji ratalnych i aktualnie dziwię się samemu sobie, gdyż to nie pierwszy raz gdy sprzedaje coś w raty,  lecz niestety nie pomyślałem racjonalnie. Z danego dnia myślę że są informacje z logów na ile opiewała kwota, oraz na jaki okres. Pożyczka była dawana z myślą o miesiącu, gdyż taki czas jest uwzględniony w regulaminie i najprawdopodobniej da się te rzeczy udowodnić, lecz poprzez logi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.