Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RiKi

Brek*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ulanii
Nick oskarżonego: Ulanii
Powód skargi: Nieprawidłowa kara za zachowanie
Data zdarzenia: 30.01.2021
Dowody: >>KLIK<< || Dowód na dodanie samego "warna"
Opis sytuacji: A więc, wyżej wymieniony Supporter otrzymał ode mnie raporta gdzie wysłałem dowód powyżej, następnie owy support akceptował tego reporta, lecz Strażak który był AKTUALNIE NA S1 nie dostał żadnej większej kary prócz warna o treści "kultury". Prosiłbym o ukaranie supportera zawieszeniem ew. degradem oraz wydaleniem go z rangi, ponieważ faworyzuje przyjaciół oraz nie wykonuje prawidłowo swoich obowiązków

8. Graczowi pełniącemu funkcje administracyjne zezwala się stosować kary według własnej skali lecz wymaga się od niego sprawiedliwego wymierzania kary w stosunku do złamanych zasad Regulaminu Serwera.

Po sprawdzeniu kar gracza, który TWOIM ZDANIEM jest moim kumplem stwierdziłem, że zasługuje tylko na warna.

Kłamiesz, pisząc, że w reporcie podałeś link do dowodów powyżej. W twoim reporcie nie było żadnego linku.

Spoiler

Nieodpowiednie animacje na S1 oraz bluzgi na S1 typu, UWAGA CYTUJĘ "***" (22:20)

Pozostawiam dla ARCON.

PS. Nie zostałem poinformowany o skardze.

Dnia 30.01.2021 o 23:27, RiKi napisał:

8. Graczowi pełniącemu funkcje administracyjne zezwala się stosować kary według własnej skali lecz wymaga się od niego sprawiedliwego wymierzania kary w stosunku do złamanych zasad Regulaminu Serwera.

Pan na którego został wysłany raport powinien zasługiwać na owiele większą karę niż "warn"

Po sprawdzeniu kar gracza, który TWOIM ZDANIEM jest moim kumplem stwierdziłem, że zasługuje tylko na warna.

Tylko na warna po napisaniu "spier..." i animki /fuckyou podczas czynnej służby?! Śmieszne..

Kłamiesz, pisząc, że w reporcie podałeś link do dowodów powyżej. W twoim reporcie nie było żadnego linku.

To na jakiej podstawie zastosowałeś wobec gracza karę typu warn? Wytłumacz mi to... to już się robi coraz bardziej żenujące niż było. Jeżeli i nawet nie został zamieszczony dowód to musisz to sprawdzić, dopytać się a nie podchodzić do tego na "luzie"

Z poważaniem,

Ulanii

Nie ma linikji, która rozkazuje informować Ciebie o skardze, tyle mam do powiedzenia 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.